Dias-O-Mix trækbasun smøremiddel, 2-flaske sæt

83 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 16 November 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 21643

  • 1,50 kr / 10ml

Dias-O-Mix trækbasun smøremiddel, 2-flaske sæt

detaljer

Har du nogensinde fundet, diaset Basun er for tør, for varmt, for koldt, for dusty, også ren og så videre? Top professionel spiller Jurgen Konigs besluttet at udvikle et smøremiddel, der vil opfylde alle forskellige krav til dagens spillere. Bruges af de fleste førende aktører, herunder Jiggs Whigham, Bobby Burgess, John Marcellus og Christian Lindberg, for at nævne nogle få.Produkt Ref: 21643

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Dias-O-Mix trækbasun smøremiddel giver dine slide en fantastisk glide. Det er et flydende smøremiddel 2-komponent, der overholder meget godt til slide overfladen. Der er ingen stikning eller standsning af diaset. Dias-O-Mix er meget økonomisk i brug. Hjælpsomme, især for begyndere.

Non-toxic.