DISC Pearl Dolce 695RB-VGR Vigore fløjte med guld læbe

kr. 17.876 NORMAL PRIS kr. 22.005 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Ideel til fremme musikere
 • Sterling sølv "Forza" Headjoint
 • Solid 3 K guld læbe plade
 • C# trille nøglen og D # Roller
 • Udvidet "B" Footjoint

DISC Pearl Dolce 695RB-VGR Vigore fløjte med guld læbe

detaljer

Den Pearl Dolce 695RB-VGR Vigore fløjte er en rig og udtryksfulde instrument, bygget i den samme form som Pearler roste Elegante serie. Med et væld af professionelle funktioner såsom en Sterling sølv headjoint, 3 K guld læbe plade, C# trille nøglen og D # roller, er denne alsidige og lydhør fløjte perfekt til mellemliggende og avancerede spillere.

Produkt Ref: 59644

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Funktioner

Headjoint - Sterling sølv med guld læbe og Forza form for en fuld rørige lyd.

Core Bar - ét stykke byggeri for øget holdbarhed.

Ergonomisk nøgler - specielt designet til at tilbyde greb og komfort på tværs af den afspilning overfladen.

Split E konstruktion - mere ergonomisk form ideel til at spille hurtigt stykker.

Trukket Tone huller - giver mulighed for en mere frigørelse respons når man spiller legato.

Offset G - tilskynder en forbedret finger teknik og bedre kropsholdning.

Vigore Model

Vigore modeller fra Pearl's Dolce serien har en Sterling sølv "Forza"-stil headjoint med en solid 3 K guld læbe plade, producerer en pulserende, fyldig tone med utrolige projektion. Vigore er også udstyret med C# trille nøglen, som drastisk forenkler en række akavet trille og tremolo fingerings samt forbedre klarhed og pitch stabilitet, når man spiller åbne C#. Sammen med den D # roller, hvilket gør det lettere at opnå en flydende overgang mellem D #-tasten og lavere nøglerne til footjoint, giver disse funktioner instrument med fremragende spilleegenskaber og en virkelig professionel lydkvalitet.

B Footjoint

Fløjte funktioner en udvidet "B" footjoint, som tillader instrument at spille noterer ned til en lav B, en halvtone under den laveste standard "C" footjoint til efterretning. Samt forbedre instrumentets vifte, tilføjer længere røret lidt ekstra modstand som du spiller, hvilket giver fløjte med en mørkere, mere fyldig tone.

Fransk stil åben hul nøgler

Den fløjte Inline G centrale design, begunstiget af professionelle spillere, tilbyder en mere "traditionel" respons end den alternative Offset G mekanisme. Instrumentet har også "fransk"-stil åben hul nøgler, populære med fløjtenister af hvert niveau. Denne centrale design kræver mere præcision at spille end "Plateau"-stil lukket nøgler, men tilbyder større ytringsfrihed og tillader spillere at eksperimentere med mere avancerede teknikker som kvarttoner og glissandos.

Pinless mekanisme og one-piece Core Bar

Kombinationen af pinless mekanisme og one-piece bar design hjælper med at levere utrolig styrke instrument uden at hindre hvordan frit keywork reagerer eller tilføje vægt til instrumentet. Et godt valg for studerende, der tager deres instrumenter til og fra skole regelmæssigt.

Specifikationer

 • Organ: Forgyldt sølv
 • Læbe plade: 3 K guld
 • Hoved Joint: Sterling sølv
 • Fod Joint: Lav B
 • G mekanisme: Inline G
 • Trille nøgler/ruller: C# trille nøglen og D # roller
 • Tone huller: Trukket
 • Taster: Åben hul