D'Addario Reserve klassiske klarinet siv styrke 3.5, Pack af 10

221 kr. NORMAL PRIS 300 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 22 December 2016

Tilføj til kurv

30 dage penge tilbage garanti hvis produktet returneres ubrugt og forseglet

30 dage penge tilbage garanti hvis produktet returneres ubrugt og forseglet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 63656

  • Udviklet til præstation og konsistens.
  • Længere Vforstærker og pladsen Tip hjørne.
  • Klart artikulation.
  • Fleksible Design.
  • Ideelt for øvede spillere og professionelle ens

D'Addario Reserve klassiske klarinet siv styrke 3.5, Pack af 10

detaljer

Den D'Addario Reserve klassiske klarinet siv er designet til et stort udvalg af spille situationer og er populære for deres store arbejdsindsats og sammenhæng i hele. Sivene skæres ved hjælp af den mest fleksible klasse af sukkerrør og er en favorit blandt jazzmusikere, som de vibrere let og er også ideelt for øvede spillere og professionelle ens. Ricoer opgraderet maskiner og stat-i-den - art proces har gjort sivene mere konsekvent end nogensinde før. Disse USA designet sukkerrør siv give en fokuseret lyd og en endda svar, mens den længere vforstærker og firkantet spids hjørner giver mere tonal dybde og klarere artikulation.

Produkt Ref: 63656

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

D'Addario Reserve klassisk snit

Reserve klassiske snit er bygget på en tykkere Tom og tilbyder en længere vforstærker for øget fleksibilitet, Firkant tip hjørner for at lette respons og registrere ændringer, og en tykkere spids for en række artikulation stilarter.