Beaumont blå prikkede fløjte sag

218 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 8 November 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 60348

  • Blå prikkede Standard fløjte sag.
  • Ekstra stærk lynlåse sikre et længere liv.
  • Polstret og forstærket bærehåndtag.
  • Justerbar skulderrem, fuldt polstret interiør.
  • Store Front lomme til tilbehør

Beaumont blå prikkede fløjte sag

detaljer
Beaumont blå prikkede fløjte sag er designet til at passe enhver standard fløjte (i C) og vil beskytte dit instrument, når den ikke er i brug eller under transport mellem koncerter og øvelse. Ikke alene ser det store, men det er bygget til at holde, med en stilfuld blå prikkede eksteriør, fuldt polstret indvendigt og ekstra stærke lynlåse med glat aktion og fortykket tænder til at sikre et længere liv. Stropperne er syet ind i kroppen af sag til undgå svækkelse af vedhæftede filer, og bærehåndtag er polstret og forstærket for styrke og komfort. Den justerbar skulderrem gør det muligt for denne sag skal anvendes af spillere i alle aldre og størrelser, og praktisk forlomme er stor nok til at gemme dit tilbehør såsom rensestang og klude.

Produkt Ref: 60348

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse