Bach 1691S bøjet stilk kornet/trompet Lyre, nikkel

72 kr. NORMALPRIS 85 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 13 Oktober 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 37025

  • Bach 1691S klemme på kornet/trompet Lyre, guld.
  • Egnet til vafler & amp; Trompeter.
  • Til Fit i Lyre vandrette indehaver.
  • Gul messing, nikkel Finish

Bach 1691S bøjet stilk kornet/trompet Lyre, nikkel

Detaljer

Denne lyre er en robust enhed, til at hjælpe kunstnere læse deres musik mens marcherende, men uden bekymrende omkring droppe deres musik. Denne velbygget lyre er lavet til at vedhæfte til en vandret lyre indehaveren, der er knyttet til instrumentet.Produkt Ref: 37025

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Robust one-piece Design

Denne lyre er lavet til at modstå enhver marcherende situation. Solid lyre hovedet sikrer, at musik er holdt i sin plads i hele og er forbundet af en solid bar. Dette medvirker til at sikre, at musikken ikke udelades under marcherende sessioner. Den store stem gør musikken lidt lavere end normalt, hvilket er nyttigt for dem, der spiller instrument i vandret stilling og kan stadig se musikken.

Funktioner og specifikationer

  • Montering mekanisme:Horisontal retsakt Lyre indehaveren
  • Niveau og vinkel justering:Ikke justerbar
  • Materiale:Gul messing
  • Finish:Nikkel Finish