myMix RX-2

4.691 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 4 November 2016
GRATIS Levering.

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 52499

 • Styres af myMix Web Browser.
 • For Mix udgange fra myMix System eller interne Submixes.
 • To Balance linje niveau udgange (XLR).
 • Høj kvalitet, lav latenstid lyd Over IP på CAT5.
 • Fuldt ud kompatibel med alle enheder, myMix

myMix RX-2

detaljer
MyMix RX-2 er kontrolleret fjernnetværket mixer designet til at være drevet af myMix Control webbrowser-baseret software. RX-2 har alle de samme blanding kapaciteter som standard myMix Mixer, i en solid metal, kan monteres på boliger. RX-2 er ideel som en gateway til transport af lyd fra en regelmæssig mixer og derefter tilføje ekstra kanaler fra andre kilder.

Produkt Ref: 52499

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

MyMix RX-2 er en rack kan monteres i remote kontrolleret mixer til myMix systemet. RX-2 er designet til at være drevet fjernt via myMix kontrol web browser interface, og bevarer alle de samme blanding kapaciteter som den standard myMix Mixer; Vælg op til 16 lydkanaler fra netværket og oprette en stereo-mix, kontrollere lydstyrken, pan, tonekontrol og stereoeffekter pr. kanal.

RX-2 er ideel til transport af et mix, der er lavet på en myMix enhed i ét sted via netværket til en anden placering. RX-2 kan derefter tilføje ekstra kanaler som talkback og intercom fra andre kilder, at lyd kan derefter fodres yderligere langs til en outputenhed eller en anden mixer.

MyMix RX-2 kan indsættes i en valgfri rack monteringssæt, som kan passe tre enheder. Dette kan derefter monteres i en sikker semi-permanente placering til at reducere clutter og holde enheder organiseres.

Funktioner og specifikationer

 • For mix udgange fra myMix System (til at fodre wireless IEM sendere) eller indre submixes
 • Høj kvalitet, lav latenstid lyd Over IP på CAT5
 • To balance linjeniveau outouts (XLR)
 • myMix kontrol webbrowser konfiguration
 • Metalkabinet med rack mount mulighed
 • Valgfri 19" rack-mount sæt - holder 3 Rx-2 i 1U
 • Fuldt kompatibel med alle enheder, myMix