Sefour X90 Digital DJ stå

3.472 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 2 November 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 71375

 • Iøjnefaldende geometriske stil Design.
 • Designet til CDJs, pladespillere eller controllere.
 • Midterste hylde For ekstra udstyr.
 • Kabel Port i Top og bagside.
 • Høj-styrke alle metalkonstruktion.

Sefour X90 Digital DJ stå

detaljer
Sefour X90 Digital DJ Stand er en unik, iøjnefaldende DJ skrivebord fremstillet af en geometrisk, all-metal design. Det unikke design gør denne DJ pult skiller sig ud, perfekt som omdrejningspunktet for club eller personlige øvelse plads. Dette ergonomiske DJ stå vil rumme en vifte af udstyr fra CDJs og mixere til pladespillere og controllere. Under bordpladen, bordet er udstyret med en hylde for ekstra udstyr såsom forstærkere plus der er kabel havne i toppen og bagsiden for ingen rod kabler.

Produkt Ref: 71375

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Unikt ergonomisk Design

Den unikke geometriske stil design af skrivebordet gør det perfekt som omdrejningspunktet for ethvert club eller studio miljø. Skrivebordet er også hård og holdbart med dens høj-styrke all-metal konstruktion for at holde din DJ udstyr sikker og sikker på alle tidspunkter. Skrivebordet er også let at samle, med skrivebord delvist samle på levering, der kræver kun 10 ekstra bolte, så du kan få skrivebord bygget inden for ti minutter. Bordet har også en ekstra hylde nedenunder den vigtigste bordplade til ekstra udstyr såsom forstærkere eller andre lignende hardware, men det kan også brugt til at gemme poster og tilbehør.

Funktioner

 • Hylde til ekstra udstyr - designet til at rumme industri standard størrelse ampere osv
 • Næsten problemfri design - bygget til højeste mulige standarder
 • Samlet med kun 10 bolte i 10 minutter. dvs de fleste af produktet allerede er bygget på levering med bare en lille mængde af forsamling kræves
 • Høj kvalitet gloss sort finish
 • Kabel havne i toppen og bagsiden

Specifikationer

 • Højde: 91 cm
 • Bredde: 110 cm
 • Dybde: 43 cm