Radial JDV Mk5 næste Generation JDV direkte boks

Radial JDV Mk5 næste Generation JDV direkte boks

detaljer
JDV Mk5 er et 100% diskret klasse-A aktiv direkte boks, der bevarer den oprindelige nul-negativ feedback topologi, men tilføjer et utroligt udvalg af funktioner. Selv kan håndtere enhver type signal, er JDV Mk5 primært beregnet til brug med bas og akustiske instrumenter. Det betyder, at de to indgange er blevet optimeret til at håndtere enhver form for instrument, elektrisk eller akustisk med et øje på gør det nemt at skifte mellem dem uden at miste et skridt!

Produkt Ref: 58221

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Det nye design begynder med to indgange, hver med en diskenhed control signal tilstedeværelse og overbelaste lysdioder, plus et fuldt variable high pass filter for at tæmme overdreven nederste ende resonans. At vælge mellem de to indgange kan gøres ved hjælp af frontpanelet AB Vælg eller ved at tilføje en valgfri JR2 remote control. Dette giver også mulighed for brugeren at slå output for at ændre instrumenter eller stille systemet mellem sæt.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.