QTX VHF QR PA håndholdt mikrofon senderen, 175.0 MHz

225 kr. NORMAL PRIS 228 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 26 Juni 2017

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 53727

  • VHF håndholdt trådløs mikrofon senderen 175 MHz.
  • designet til QTX QRPA, DT50 og EZPA systemer.
  • Ensrettet dynamisk kapsel.
  • Op til 50 m opererer rækkevidde.
  • Operates på 9V PP3 batteri

QTX VHF QR PA håndholdt mikrofon senderen, 175.0 MHz

detaljer
Dette er den QTX VHF håndholdt mikrofon sender for QRPA, DT50 og EZPA PA. Den sender på 175.0 MHz, som er sæt ved en orange prik på basen. Det tilbyder en envejs dynamisk kapsel og fungerer i en rækkevidde på op til 50m. Det fungerer på en 9v PP3 batteri.

Produkt Ref: 53727

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Håndholdt VHF transmitter til QTX PA systemer, udformet som en valgfri erstatning for QRPA, DT50 og EZPA enheder opererer på frekvens 175.0MHz

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.