Mackie HD1521 aktive PA Monitor Enkel

kr. 9.547 NORMAL PRIS kr. 10.052 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 12 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 12 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 710
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Klasse-D hurtig inddrivelse Amplification 1600W
 • Custom designet transducere ved europæisk AEW
 • 3-Band Contour EQ med Sweepable Mid-Frequency
 • Optimeret Wide-Dispersion WaveFront System
 • High-Definition Active højttalere

Mackie HD1521 aktive PA Monitor Enkel

detaljer

Mackie HD1521 2-vejs High-Definition Powered højttaleren leverer klasse førende power, umatchede klarhed og ekstrem fleksibilitet. Klasse-D hurtig inddrivelse amplification producerer 1600W peak system power. High Definition Audio Processing inkorporerer næste generations Mackie Active elektronik og re-defines powered højttalere. System Lydtilpasning og Custom transducer design af europæisk AEW sikrer en optimeret system, der lyder meget hver gang.Produkt Ref: 14347

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Maksimere din Output

HD1521 inkorporerer senest Class-D forstærker teknologi til at levere en kiste-omkuld 1600W peak system power. Alle tre interne ampere er udviklet ved hjælp af Mackies legendariske hurtig inddrivelse kredsløb. Andre Forstærkere kan låsen når skubbet til Fritlægning, førende til forvrænget lyd, men hurtig inddrivelse amplification reagerer øjeblikkeligt på de lejlighedsvis aggressiv transient, drastisk at reducere tid det tager for forstærker at inddrive, sikre ren lyd under de mest krævende situationer.

Definere erfaringen

Mackie indarbejde præcision crossovers og transducer tid/fase justering forarbejdning i højttaleren. Dette tog øjeblikkeligt gætværket opsætte et perfekt optimerede system and the world of højttalere irreversibelt ændret. HD serien High-Definition Powered højttalere ikke kun rykke Active teknologi, de tage det til et helt nyt niveau, mærkning den næste store avancement for powered højttalere: High-Definition Live lyd.

Europæisk AEW Inside

HD1521 er et perfekt optimerede system, der er virkelig større end summen af dens enkeltdele. Dette er kun mulig på grund af den hårde arbejde og vanvittige geni af engineering-teamet europæisk på østlige akustisk Works (AEW). Ikke kun de fine tune systemet for komplet optimering, de også rugerdefineret-designet transducere, at sikre maksimal effektivitet og præstation.

Den højtydende 15 "neodym basenhed funktioner en 3" voice coil og er bygget til at håndtere enorme power leveres af med lav frekvens forstærkeren. Magneten er foretaget ved hjælp af neodym, hvilket giver et større magnetfelt med langt mindre materiale. Dette gør basenhed særdeles let uden at ofre én bit af præstationOg den store 3 "stemme-coil er bygget til at håndtere og spreder langt mere varme end traditionelle design.

En 6 "i mellemklassen driver sig tager af alle mids forlader basenhed for at gøre, hvad den bedst. Komprimeringsdriveren 1,75" gengiver glimrende høje frekvenser med en blænde foretaget ved hjælp af varmebehandlet titan. Heat-Treating øger stivhed af diafragmas at eliminere nasty fordrejning, der kan forekomme som følge af uoverensstemmelser på dens overflade. Det øger også i høj grad livet for føreren, så du kan regne med imponerende højfrekvente produktion i år.

Forbedring på traditionelle hi / midten af horn design, gennemfører HD1521 Mackies optimeret wide-dispersion WaveFront system til fokus energi direkte på dit publikum, at sikre optimal forståelighed for hvert sæde i Parlamentet. Præmie drivere, bølgeleder og systemet Lydtilpasning tillade HD1521 at opnå den mest output og bedst mulige lyd fra hver enkelt komponent

Skræddersy dine bryster

Tilsat fleksibilitet, har Mackie inkluderet et bruger-regulerbar 3-bånds EQ på bagpanel af hver HD serien højttaleren. Det er ikke blot en to-stilling EQ switch, der kan kun satse sæt til flad eller boost, men en høj kvalitet 3-bånds EQ med Hi og Lo reoler og en sweepable midten af frekvens, hver med /-3dB af gevinst. Dette kan du tilpasse højttalere på opgaven ved hånden.

Funktioner/specifikationer

 • Amplification: 1800W af ultraeffektive Class-D hurtig inddrivelse amplification

 • High-definition lyd forarbejdning:Revolutionær patenteret akustisk korrektion, transducer justering og fase tidskorrektion, præcision 3-vejs crossover.

 • Transducere:Brugerdefineret designet transducere ved europæisk AEW. 15 "neodym basenhed med 3" voice coil, 6 "horn-indlæst, høj-output i mellemklassen transducer, 1,75" Kompressions Diskantenheden med varmebehandlet titanium membran

 • EQ: Bruger-regulerbar 3-bånds kontur EQ med sweepable mid-frequency

 • Horn System:Optimeret wide-dispersion WaveFront høj/medio horn system

 • Kabinet:Robust alle træ kabinet (15 mm Birke krydsfiner)

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.