Mackie DC-16 akse System Control overflade

kr. 28.378 NORMAL PRIS kr. 29.281 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 29 Juni 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 29 Juni 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 1.845
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Alsidig Digital Control overflade
 • 17 fuld kanal strimler med motoriseret fadere
 • Funktioner støtte For op til 3 iPad enheder
 • Ergonomisk Layout giver nem Access på alle kontrolelementer
 • 4 x 4 Dante forbindelser

Mackie DC-16 akse System Control overflade

detaljer
Mackie DC-16 akse System Control overflade er en dedikeret Dante-forbindelse control overflade ligner 17 fuld kanal strimler med et intuitivt ergonomisk design. DC-16 kan du tilslutte op til tre iPad enheder gør det muligt at control forskellige parametre af den control overflade, med indbygget oplader til alle tre enhed docks. 17 kanal strimler funktion Alperne 100mm motoriseret touch-følsomme fadere samt et 6-segment LED kanal meter. Derudover enheden er udstyret med XLR talkback input, 1/8" stereo input og 4 x 4 Dante via dobbelte låsesystem Ethercon.

Produkt Ref: 68417

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Intuitiv, ergonomisk Layout

DC-16 er en af de mest fleksible og alsidige digitale mixere tilgængelige, med sit sortiment af digitale tilslutningsmuligheder samt støtte til Dante forbindelser, mixeren er ideel til en række applikationer. Mixeren selv har et strømlinet, ergonomisk layout, hvilket placerer hver parameter og funktion i den optimale position. Giver instant access til hver control, hver kanal er øjeblikkeligt tilgængelige et tryk på en knap, øge hastigheden på din arbejdsgang. Navigation er også gjort lettere takket være 'Se grupper' control og et mix selector, levere en hurtigere arbejdsgang i forhold til traditionelle 'bank' opsætninger. Den premium-kvalitet visuelle display funktioner fuld-farve, baggrundsbelyst TFT monitore med variabel lysstyrke. Disse monitore kan du nemt se dine kanaler og parametre på et øjeblik. Overvågning er varetaget af 6-segment LED kanal meter og 3-segment GR meter pr. kanal, giver dig en visuel repræsentation af din niveauer på et hurtigt blik.

Fleksibel tilpasning

DC-16 design fokuserer på at forbedre din arbejdsgang og strømline komplekse funktioner samt at være yderst tilpasselig, catering til brugernes behov. Mixeren har et stort udvalg af Custom parametre og kontrol fra vælge hvilke kontrolelementer få umiddelbar access til at begrænse kontrollen for lærende ingeniører. Du kan også vælge hvilke kanaler du vil se, om det begrænse mængden af kanaler for mindre projekter eller adgang til en række kanaler til større projekter.

Trådløs blande via SmartBridge & handel;

Mixer-funktioner integreret understøttelse af op til tre iPad enheder, levere en udvidet med høj opløsning visual arbejdsområde og touchscreen kapaciteter. Du kan control op til tre iPad-enheder samtidigt, med hver iPad kontrollerende en anden control eller parameter. Du kan tilpasse visningen på hver af iPad-enheder til control forskellige blanding overflader for optimal tilpasning. IPad enheder vil også oplade når tilsluttet DC-16 samt byder dedikeret wired control. AKSE SmartBridge systemet leverer en grab og gå arbejde giver dig en problemfri brugeroplevelse. SmartBridge systemet reagerer når du tager en iPad ud, automatisk skifte til optimal tilstand for wireless blanding. Hvis du beslutter at placere iPad tilbage i SmartBridge, vil det huske din custom Se valg og gå tilbage til hvor du slipper.

Dante Integration og tilslutningsmuligheder

Ud over sin strømlinede layout og wireless blande kapaciteter, DC-16 også udstyret med en række tilslutninger, så du kan tilslutte mixeren til eksterne enheder. En 4 x 4 Dante forbindelse tilbydes via dobbelte låsesystem etherCon producerer ukomprimeret, multi-kanal, lav latenstid digital lyd over et standard Ethernet netværksforbindelse. Dante forbindelser er store for digitale musikere tillade dig at tilslutte din DC-16 til din DAW med lethed for uovertruffen lyd kvalitet og præstation. Ud over Dante forbindelser, DC-16 ligeledes egenskaber en XLR talkback input (handy for at tale med kunstnere som du optager) samt en 1/8" stereo input og en control værelse/telefoner udgange (for tilslutning af hovedtelefoner direkte til lydkort).

Funktioner

 • 17 fuld kanal strimler med Alps® 100 mm motoriseret touch-følsomme fadere
 • Dedikeret valgte kanal sektion med control for fast access til vigtige parametre
 • Mix selector og se grupper leverer innovativ navigation uden forudindstillede banker
 • Ergonomisk layout med generøse arbejde plads til let access på alle kontrolelementer
 • Stor, fuld-farve baggrundsbelysning kanal-ID monitore med klasse-førende læsbarhed
 • Fleksibel kanal mærkning herunder navn, farve og ikon
 • 6-segment LED kanal meter og 3-segment GR meter pr. kanal
 • Dedikeret Vis display
 • Automatisk registrerer tilstedeværelsen af op til tre enheder, iPad og ændrer Master Fader operation for at levere tætte integration og skræddersyet funktionalitet
 • Centrale iPad følger dedikeret hardware kontrolelementer for markerede kanal
 • Unikke historie og fast monitor iPad modes giver fleksible arbejdsgangen valgmuligheder
 • Control op til fire kanaler samtidigt fra control overflade og iPad-enheder
 • Fat enhver iPad og gå til instant wireless blanding fra et vilkårligt sted i spillestedet
 • Ledninger indspilning og afspilning til centrale iPad
 • Indbygget oplader for alle tre enheder, iPad
 • Dedikeret Wi-Fi router forbindelsespunkt
 • All-stål chassis med aluminium front og ryg strengpressede
 • Lav profil, kompakte design passer problemfrit ind i enhver arbejdsområde
 • 4 x 4 Dante via dobbelte låsesystem etherCon
 • XLR Talkback input
 • 1/8 stereo input
 • Control værelse/telefoner udgange

Yderligere oplysninger om DC-16 venligst henvise til den ovennævnte PDF.

Bemærk venligst: iPad udstyr medfølger ikke
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.