Lille Labs PCP Instrument Distro 3.0.

9.129 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 21 December 2016
GRATIS Levering.

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 47192

  • Ingeniørens værktøjskasse til Guitar, bas og Vintage virkninger.
  • 1 / 3 ud Guitar Splitter.
  • Direkte boks og Guitar kabel linje driveren.
  • Interfaces til Re-Amping.
  • Multifunktions konnektivitet løsning

Lille Labs PCP Instrument Distro 3.0.

detaljer
Den lille Labs PCP Instrument Distro er i / tre ud guitar splitter, en direkte boks/guitar kabel linje driveren, og en trio af pro-at-impedans niveau interfaces for re-amping. Designet til at give multi funktionalitet for professionelle lydteknikere, kan PCP Distro løse mange af dine forbindelsesproblemer, både live og i studiet.

Produkt Ref: 47192

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Integreret fase Reverse

Den lille Labs PCP Instrument Distro 3,0 er en en-i-tre guitar splitter herunder transformer isoleret niveau/impedans udgange med integreret fase omvendt, jorden lift og niveau justere på hver udgang. PCP Instrument Distro ligeledes egenskaber en audiophile direkte boks og guitar kabel linje driver designet med den samme kredsløb topologi som andre lille Labs produkter.

Køre flere ampere med forskellige faser

PCP Instrument Distro konverterer korrekt guitar jack niveau signaler til fuld + 4dBm linje niveauer uden at ødelægge lyden af din guitar i processen. De tilgængelige fase vipper på hvert af de tre udgange giver dig mulighed at køre flere ampere, der har forskellige faser fra hinanden, hvilket er noget mange andre distributioner ikke kan opnå. En slave-stik er fastsat for tilslutning af ekstra bedrøve at tilbyde seks samlede udgange og stereo drift.

LED indikatorsystem

Distro udstyret med en LED indikatorsystem for at give visuel feedback, at lade dig vide, hvad der sker til hvor. PCP Instrument Distro er drevet af en ekstern 48V strømforsyning, som medfølger, samt holdbar bæretaske.

Funktioner

  • Ingeniørens værktøjskasse til elektrisk guitar, bas, og vintage virkninger
  • One-in/tre-out guitar splitter (fem når mult og linje driveren)
  • Transformer isoleret guitar niveau/impedans udgange med fase omvendt, formalet lift, og niveau justere på hver output
  • Audiophile-grade direkte boks og guitar kabel linje driver
  • Tre pro (+ 4dBu) - til - instrument-niveau interfaces for re-amping