Korg KAOSS DJ USB DJ controller med indbygget Kaoss effekter

 • Video 1
 • Video 2
1.228 kr. NORMAL PRIS 1.708 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 26 Januar 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 26 Januar 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 80 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Integreret KAOSS PAD for instant kontrol effekter og synths
 • Lille, tynd men let med et stilfuldt design
 • Støtte til "Serato DJ Intro" software (gratis download)
 • Indbygget audio interface. Blot opret forbindelse til din PC via USB
 • Enkeltstående operation som en to-kanals mixer

Korg KAOSS DJ USB DJ controller med indbygget Kaoss effekter

detaljer
Korg KAOSS DJ er en USB og standalone DJ-controller der er udstyret med en indbygget KAOSS PAD, Korgs berømte og uforlignelige touch pad effekter enhed. Ved hjælp af disse effekter, sammen med den generøse sortiment af control funktioner så vil din DJ forestillinger tages til et helt nyt niveau. Brug sweeping filtre til at fremhæve eller oprette din egen drop. Brug tidsbaseret forsinkelser for at manipulere beat'en og ansæt isolatorer for at fremhæve frekvenser for mashups. Sæt en kæmpe reverb på det der snare hit? Mulighederne er uendelige!

Produkt Ref: 54778

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Integreret KAOSS PAD

Korgs unikke KAOSS PAD DJ effekt enhed tilbyder 120 programmer, som er ideel til DJ performances, samt synth programmer arvet fra Korg's Kaossilator. Blot at flytte fingeren på touch pad lader dig styre effekter i komplekse måder.

Talrige funktioner nødvendig for DJ præstation leveres

 • FX RELEASE funktion tilføjer automatisk en forsinkelse, når du tager din finger ud røre pad, naturligt blanding effekten til din lyd.
 • Hold funktion fastholder effekten, selv efter du fjerner fingeren.
 • Auto BPM funktion automatisk registrerer BPM af en sang og synkroniserer effekten.
 • Indstillinger for målestoksforhold/lade dig spille en synthesizer i nøglen i din sang uden nogen forkerte noter.

Lille, tynd, let

KAOSS DJ er slanke og strømlinede; med høj synlighed lysdioder giver konstant feedback til brugeren. På en simpel 730 gram er det klar til at gå hvor som helst din laptop er. Trods sin kompakte størrelse, er KAOSS DJ fyldt med kraftige funktioner, er alle lagt ud til at være venlige og hurtige. Kernen i KAOSS DJ er en stor-følelse crossfader og to meget lydhør touch pladerne. Store niveaumålere er placeret på begge sider af kroppen giver fremragende visuel feedback, samtidig med at tilføje en iøjnefaldende ekstra levende element dine forestillinger. Alt dette sammen med cueing, looping, synkronisering og kraftige KAOSS effekter, gøre KAOSS DJ en professionelt niveau DJ-controller, der er bygget til at udføre.

Serato og KORG: din nye DJ-partnere

Let-at-bruge Serato DJ Intro software er fuldt understøttet, og er tilgængelig som en gratis download, så du kan komme i gang lige med det samme. Serato DJ Intro ser KAOSS DJ og umiddelbart forbinder. Standard MIDI support tilbydes selvfølgelig også, så du kan også bruge KAOSS DJ med en række andre DJ softwareprogrammer. Serato DJ Intro til KAOSS DJ vil være tilgængelig for gratis download fra begyndelsen af marts, 2015 på webstedet officielle Serato. (http://serato.com/dj)

Serato DJ Intro System krav

http://Serato.com/DJ-Intro/downloads Bemærk: Serato DJ Intro og Serato DJ virker ikke når CPU på pc'en er AMD. Produktsupport til Serato DJ Intro - http://serato.com/contact/support

Indbygget audio interface

KAOSS DJ er ikke bare en DJ-controller og effektprocessor. Sig ligeledes egenskaber en USB audio lydkort med ind- og udgange, giver endnu mere præstation muligheder. Med audio, MIDI og effekter egenskaber, KAOSS DJ er en komplet DJ løsning!

 • Windows-brugere skal installere KORG 4ch ASIO driver.
 • Mac-brugere skal installere den nyeste KORG USB-MIDI Driver.

Enkeltstående operation som en mixer

KAOSS DJ kan også brugt som en stand-alone, fungerer som en to-kanals mixer. Lydkilder kan tilsluttes væk fra computeren, og kan blive påvirket af KAOSS effekter. Du kan vælge, hvilket sæt af input er behandlet, eller angive dem alle til at køre gennem virkningerne.