Fishman SA220 SoloForstærker Portable Active PA / ryglinien højttaler

7.641 kr. NORMAL PRIS 12.435 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 21 December 2016
GRATIS Levering.

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 497 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 14614

 • Fishman SA220 SoloForstærker transportabel Active PA / Backline højttaler.
 • Nedtonet og bærbar.
 • 220 watt gennem 6 drivere og 1 diskant.
 • Ultrabredbånds dispersion

Fishman SA220 SoloForstærker Portable Active PA / ryglinien højttaler

detaljer

Bærbare og kraftig

Designet til sanger/sangskriver, giver SoloForstærker enestående lydkvalitet og dækning i en lang række spillesteder. 220 watt ren, letvægt drev en linje matrix af seks brugerdefinerede høj-udflugt højttalere og en soft dome tweeter. Denne unikke kombination leverer utrolig fuld lyd, ultrabredbånds dispersion og dybere sonic markedsindtrængning end den fælles højttaler kabinet. Endnu bedre, betyder det forbedret basgengivelse brugertilpasset højttalere, der er ikke behov for en subwoofer!

Produkt Ref: 14614

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Det er en PA og en Amp.

Med SoloAmp, performer og publikum høre præcis den samme lyd, hvilket betyder, at der er ikke behov for særskilte kile monitore eller en kombinationsboks forstærker backline. Og fordi SoloForstærker er udtryk for singer/songwriter, akustiske instrumenter og sang er fremskrevet med fantastisk dybde og klarhed.

Ultimative mobilitet

SoloForstærker vejer kun 25 kg *, leveres komplet med en polstret taske udstyret med hjul og inkluderer et robust højttaler stativ. Konfigurere tager mindre end et minut, med kun én tur til bilen! Og fuld-digital universel power betyder SoloForstærker er klar til at rejse overalt i verden.

Funktioner, der udfører musikere efterspørgsel

Fishman ikke gøre SoloForstærker denne bærbar ved skalering tilbage på funktioner eller tone. De har faktisk indeholdt alle de prisbelønnede elementer af Loudbox familien, og tilføjet en entydig Monitor funktion er udviklet til at revolutionere en akustisk duo evne til at høre hinanden på scenen. SoloForstærker er også udstyret med to mic/instrument kanaler med høj kvalitet preamps, hver med 3 band EQ, fantom strøm, indbygget rumklang, effekt loop og feedback-kampene notch filter og fase kontrolelementer.

Specifikationer

 • Aux stereo input med level kontrol
 • Fire digitale rumklangseffekter
 • Afbalanceret XLR D.I. output til både kanaler plus vigtigste mix
 • Unikke monitor In/Out
 • Slå med remote footswitch input
 • Tuneren output
 • Standby/Carry taske med hjul inkluderet
 • Vægt: 11,5 Kg, w/standby & taske 16 Kg
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.