Yamaha TransAcoustic YUS5TA oprejst Hybrid klaver

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
kr. 131.747 NORMAL PRIS kr. 138.426 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 107.568
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Gratis 3 måneders abonnement til flowkey læring App
 • Hybrid akustisk/Digital opretstående klaver
 • Bruger hele klaver som højttaler til Digital lyd
 • Tone Generator med 19 forudindstillede stemmer
 • Kombinerer Digital og akustisk lyd

Yamaha TransAcoustic YUS5TA oprejst Hybrid klaver

detaljer

Den Yamaha TransAcoustic YUS5TA oprejst Hybrid Piano er en fuldt funktionel akustisk klaver med en kraftig høj kvalitet digital lyd motor, leverer et stort udvalg af sonic muligheder. Innovative lydmodul transmitterer den digitale lyd direkte til klaverets klangbund, at omdanne hele instrumentet til en højttaler til et utroligt naturligt klingende tone. Takket være den TransAcoustic tavs klaver? SH teknologi, du har mulighed for at spille ved hjælp af kun digital toner, rent akustiske lyde, eller enhver kombination af to.



Specialtilbud - i en begrænset tidstilbud Yamaha digitale klaverer og keyboards købt mellem den 15 juli 2016 og 31 marts 2017 inkluderer en gratis 3-måneders abonnement på flowkey interactive learning app til din smartphone eller tablet.


Produkt Ref: 58366

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Begrænset flowkey tilbud

Yamaha og klaver tutorial selskab flowkey har samarbejdet for en begrænset tidstilbud om at give dig 3 måneder af premium læring. Simpelt hen dataoverføre flowkey app på din smartphone eller tablet, registrere dit instrument og begynde dit abonnement Premium flowkey medlemmer har adgang til over 500 sange der dækker store hits fra pop, klassisk, rock og meget mere. Brugervenligt lydkort giver dig mulighed at lære hver sang i både en ark musik format samt en play-along video. Takket være de justerbare sværhedsgrader, flowkey kan bruges af nybegyndere og udviklet musikere ens. Denne intuitiv app kan selv holde styr på dit spil og tilbyder øjeblikkelig feedback til at forbedre dine færdigheder. Nogen Yamaha digital piano købt mellem 15 juli 2016 og 31 marts 2017 er nu støtteberettigede for tre måneder efter premium flowkey adgang.

Hvordan de skulle kræve

 • Købe en ny Yamaha digital klaver eller keyboard mellem 15 juli 2016 og 31 marts 2017
 • Besøg member.europe.yamaha.com/flowkey at optage dit instrument
 • Følg linket til webstedet flowkey og bruge din unikke kode til at nyde tre måneder premium adgang, værd & euro; 38.99 / £34, helt gratis!

Spille klaver ved enhver lydstyrke

Der er tidspunkter, når fuld lyden af et akustisk klaver ikke kan blive værdsat af din familie eller naboer. For disse situationer, du skal blot aktivere den TransAcoustic & handel; funktion og hamre vil ikke længere slå strengene. Ikke-kontakt sensorer under hver enkelt nøgle registrere dine tastetryk dybde, hastighed og timing og sende disse oplysninger til lydmodul. Bare justere lydstyrken og høre den digital lyd af dit klaver præstation kommer fra hele instrumentet. Der er naturligvis ikke brug for hovedtelefoner eller eksterne forstærkning.

Byder TAVSE klaver & handel; SH

Yamaha's berømte TAVSE klaver & handel; SH teknologi tillader øvelsessessioner skal gennemføres med hovedtelefoner. TransAcoustic & handel; klaver har også en fantastisk binaural prøve fra den Yamaha CFX koncertflygel registreres ved hjælp af særlige teknikker til perfekt fange lyden fra spillerens naturlige lytteposition. Disse to teknologier kombineres for at skabe det perfekte miljø til at spille uden at forstyrre andre.

Spille sammen til musik

Nyde at spille sammen med nogen af de 50 klavermelodier, der kommer med TransAcoustic & handel; ledsager din spille med sange, du har registreret dig selv, eller endda med kommercielt tilgængelige sange afspillet gennem den lyden board. Du kan være så kreative som du ønsker med denne funktion – du kan, for eksempel, spille en duet med dig - eller du kan bare læne sig tilbage og lytte til afspilning.

En bred Sonic palet

TransAcoustic & handel; klaver tilbyder 19 forudinstalleret lyde, så du kan vælge den ideelle stemme til at matche dine foretrukne musikalske genre. Med elektriske klaverer, cembalo, vibrafon, pibeorgler, jazz orgel, strenge, Chorus og synth pad, TransAcoustic & handel; klaverer er perfekt til at udføre i jazz barer, hoteller, restauranter, kirker, og i virkeligheden næsten ethvert venue du kan forestille dig. Alle stemmer er output gennem klangbund, giver disse instrumenter en udpræget naturlig, resonant lyd, der gør spiller en TransAcoustic & handel; klaver en uforglemmelig oplevelse.

Kombinere akustisk og Digital lyd

Tak til deres unikke konstruktion, TransAcoustic & handel; klaverer mulighed at lag naturlige, resonant lyden af akustisk klaver sammen med stemmer fra lydmodul. Måske de mest funklende lyde er lavet ved at kombinere akustiske og digitale egenskaber af instrument - for eksempel, blid orkestrale strenge tilsyneladende spillede fra et akustisk klaver - at opnå soniske teksturer med en naturlig kvalitet ikke fundet på noget andet instrument.

Lyden af Yamahaer roste CFX Concert Grand

Spillet af vinderen af 2010 International Piano Competition, CFX er Yamaha's flagskib koncertflygel. TransAcoustic & handel; klaverer har en flot detaljeret binaural prøve af den CFX, der lader dig nyde den rige, resonant lyd af CFX i en mere kompakt instrument.

Yamaha ENO partnerskab

Yamaha& rsquo; s passion for præstation og fremme musik har nu føre dem til at blive den eksklusive leverandør af dansk National Orchestra. Som en af de mest respekterede og prestigefyldte musikgrupper i verden, ENO kræver det mest tekniske, rig og komfortable udstyr til at bruge. Grund Yamaha& rsquo; s fortsatte succes som et af de fineste klaver crafting virksomheder, det har sikret sin plads i at yde ENO med disse instrumenter. C3X, C2X, U1, YUS5 og YUS1 er den fulde flåde af medfølgende klaver modeller Yamaha og den engelske National Orchestra fortsætter med at inspirere alle evner af musikere globalt.

Specifikationer

Klaver specifikationer

 • Bredde: 152 cm (59 3/4 ")
 • Højde: 131 cm (51 1/2 ")
 • Dybde: 65 cm (25 1/2 ")
 • Vægt: 267 kg (589 lb)
 • Antal nøgler: 88
 • Nøglen overflader - hvid: Ivorite
 • Nøglen overflader - sort: Træ komposit
 • Pedaler: Dæmper / Sostenuto / blød
 • Nøglen dækning: Soft-Close Fallboard
 • Hjul - Front: Dobbelt
 • Hjul - Rear: Enkelt

TransAcoustic & handel; Specifikationer

 • Type: SH
 • Nøglen Sensor: Ikke-kontakt kontinuerlig opdagelse optisk sensor
 • Pedal sensorer:
  • Holdepedalen: Kontinuerlig detection sensor
  • Sostenuto-Pedal: TÆND/SLUK
  • Dæmperpedalen: ON/OFF detection sensor
 • Mekanisme: Hammer skanken prop drives af håndtaget
 • Digital Tone:
  • Type: AWM Stereo Sampling
  • Lyd motor (klaver): TAVSE klaver & handel; tilstand: CFX Binaural sampling; TransAcoustic & handel; tilstand: CFX Stereo Sampling
  • Klaver effekter: Dæmper resonans, streng resonans, sustain prøve, Key-Off prøve
 • Indre Tone:
  • Polyfoni (max): 256
  • Antallet af stemmer: 19 (16 stemmer + 3 dobbelt stemmer)
  • Stemme udvalg (afspilning): 480 XG stemmer + 12 tromme / SFX sæts
 • Bølge hukommelse: 256 MB
 • Funktioner:
  • Reverb (rum / hal 1 / Hall 2 / Stage)
  • Hældning Control (414.8 Hz til 466.8 Hz)
  • Metronome
  • 53 preset sange ( 50 Greats for the Piano + 3 klaver demonstrationer)
  • MIDI optagelse/afspilning
  • USB Audio Recorder
 • Stik:
  • Hovedtelefoner (Mini Stereo Jack x 2)
  • MIDI IN/OUT
  • AUX IN/OUT (Stereo-minijack)
  • USB-ENHED
 • Strømforbrug: 38 W
 • Auto Power Off: Ja
 • Tilbehør: Hovedtelefoner, hovedtelefonophængning, instruktionsbog, musik bog " 50 Greats for the Piano"
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.