Ultimate AX48PRO to-lags kolonne keyboard stativ

1.576 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Vare på ordren med vores leverandør

Denne vare er blevet beordret fra vores leverandør, og vi i øjeblikket afventer levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 5 September 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 22536

Ultimate AX48PRO to-lags kolonne keyboard stativ

Detaljer

APEX serie keyboard stativ repræsenterer mere end to årtiers forskning og udvikling og brugt over hele verden af gigging keyboard spillere og touring musikere. AX-48 Pro tilbyder alt keyboard spillere elskede ved de oprindelige APEX keyboard stativer, men tilbyder elegant nyt design og opdaterede funktioner, der understøtter en hel ny generation af keyboards og arbejdsstationer. APEX-serien er de flotteste keyboard stativer på markedet, og er beregnet til at skinne lyset på keyboard spillere, samtidigt med at holde deres værdifulde instrumenter sikkert på plads.Produkt Ref: 22536

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Slankt, nyt design

Den moderne udseende og form af APEX AX-48 Pro tager et praj fra sin storebror, flagskibet AX-90, og bringer keyboardspilleren fra stakken i baggrunden og ind i rampelyset med resten af bandet. AX-48 Pro's fodaftryk er ikke ændret fra den tidligere APEX, men tilbyder nu et opdateret kolonne design, der er så æstetisk tiltalende som det er præstationsklart.

APEX-kvalitet funktioner

Alt hvad keyboard spillere har værdsat APEX keyboard stativet i mere end to årtier er stadig tilgængelig i den nye APEX AX-48 Pro. Det er det oprindelige kolonne stil keyboard stativ, der holder to keyboards med sikkerhed (op til 125 pund hver!). De patenterede Tri-bar arme kan indstilles i højden, støttebenene er super stabile, og det er utroligt let at sætte op, tage ned og transportere fra koncert til koncert.

Professionel Tri-bar arme

Keyboards, synthesizere og keyboard arbejdsstationer har udviklet sig i de sidste to eller tre årtier siden den oprindelige APEX blev udviklet. APEX AX-40 Pro leveres nu med to størrelser af Tri-bar arme (ét sæt af 13 tommer arme, og et sæt af 18 tommer våben) for at sikkert holde idags keyboards, synthesizere og keyboard arbejdsstationer i alle størrelser.

Simpel installation og nedpakning

Opsætning og sammenpakning på få sekunder! AX-48 Pro pakkes ned til en enkelt, slank enhed, der er let at transportere og næsten intet fylder, fordi den hule kolonne bliver sin egen bæretaske! Benene forblive tilsluttet og glide ind og ud af bunden af kolonnen, og de arme, der understøtter din keyboarder er gemt i rum i toppen af kolonnen.

Tilføje en mikrofon til din sæt med ultimative støtte Boom mikrofon til AX48 Pro

Funktioner og specifikationer:

  • Slanke, nyt Design
  • APEX-kvalitet funktioner
  • Professionel Tri-bar våben
  • Enkel installation og sammenpakning

Yderligere Specs:

  • Højde: 46 "(1168 mm)
  • Foldet længde: 52 "(1321 mm)
  • Belastning: Op til 125 lbs. pr. lag (56.8 kg) eller 250 lbs. alt (113.6 kg)