Roland KS-PRO-K Pro folde keyboardet stå

1.583 kr. NORMAL PRIS 1.825 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 3 Februar 2017

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 103 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 76543

 • Højstyrke Aluminium kolonner.
 • Kan forlænges arme rumme forskellige Gear størrelse.
 • Sammenklappelige ben og arme til bærbarhed.
 • Perfekt til en række af Audio Gear.
 • Komplet med nylontaske

Roland KS-PRO-K Pro folde keyboardet stå

detaljer
De Roland KS-PRO-K Pro folde keyboard Stand er en robust og solid keyboard stand med foldning ben og arme nemlig tilføjede portability. Højstyrke aluminium kolonner sikre keyboardet vil forblive sikker og sikker på alle tidspunkter, selv med i brug. Stativ våben kan udvides til at rumme forskellige instrument/audio gear størrelser for ekstra alsidighed. Primært beregnet til at rumme keyboarder, kan Roland KS-PRO-X også brugt til at sikre en række audio gear fra synthesizere til controllere og meget mere. Derudover leveres stativet komplet med en nylontaske nemlig tilføjede bekvemmelighed.

Produkt Ref: 76543

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Forlænges keyboardet stå

Roland KS-PRO-X er den ideelle stå for enhver keyboard entusiast, giver dig en meget sikker stand, der vil rumme alt fra en fuld størrelse keyboard til controllers og synthesizers. Kolonnerne højstyrke aluminium giver optimal stabilitet, sikre keyboardet forbliver sikker og sikker på alle tidspunkter, når du er i brug. Arme på standen er også udvides, så du kan tilpasse størrelse til at rumme forskellige gear eller keyboard størrelser. Primært designet til at blive brugt som en keyboard stå, kan Roland KS-PRO-X også brugt til at huse en række audio gear fra sequencere til controllere og meget mere. Ben og arme af standen vil fold for at forbedre dens portabilitet, folde ned til en kompakt størrelse for nem transport. Du kan også udvide stå med et andet lag med den valgfrie Roland KS-PRO-2T add-on Tier. Derudover leveres KS-PRO-X komplet med en nylontaske, så du kan transportere din stand med lethed og komfort.

Funktioner

 • Højstyrke aluminium kolonner
 • Stå arme udvide for forskellige gear størrelser
 • Folde ben og arme for nem at transportere
 • Regnskabsmæssige nylontaske inkluderet
 • Tilføje et andet lag med den valgfri KS-PRO-2T (ikke inkluderet)