MFB Tanzbar Analog trommemaskine

6.316 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 24 Februar 2017

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 48055

  • Analog Tromme Computer.
  • 144 mønstre med A / B Variation.
  • 12 individuelle udgange.
  • Metal kabinet med træ sidepaneler

MFB Tanzbar Analog trommemaskine

Detaljer

Tanzbar er MFBS næste trin i oprettelsen af analoge drum-computere. Selv om det ikke er en klon, kan det lyde svarende til en 808, men med en langt mere fleksibel syntese - og sequencer-sektion. MFB'S Tanzbar tromme-computer tilbyder fjorten analoge percussion instrumenter samt en synthesizer for bas- og melodiske stemmer. Dens integrerede step-sequencer giver lommelygte-programmering og opbevaring af op til 144 mønstre. Alle parametre kan registreres pr. trin! På grund af dens evne til at styre og indkaldelse af alle funktioner på flue, mens enheden kører, Tanzbar er velegnet til live-optrædener.

Produkt Ref: 48055

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Tanzbar kan bruges til at skabe fuld tromme mønstre for sange. Bruger funktionen fyld, kan mønstre være lænket til længere sekvenser. Desuden hvert mønster tilbyder A / B variationer, som kan slås til manuelt eller automatisk for yderligere fleksibilitet. Tanzbar giver også, gemme 16 flam og roll-variationer.

Trin-længde er kontrollerbare pr. instrument, giver mulighed for nem oprettelse af polyrytmiske strukturer. Mulige løsninger er 32th og 16 trin samt 16- og 8th triplet-trin. Shuffle beløb kan kontrolleres løbende, globalt og pr. instrument.

Hvert instrument tilbyder tre accent intensiteter. Tilføje bend-funktion til at oprette glider og LFO-lignende fejer for stortromme 1/2, lilletromme og toms 2/3.

Ud over slagtøjsinstrumenter, Tanzbar tilbyder adressering eksterne instrumenter ved hjælp af sine to CV/Gate udgange; en at være i stand til at kontrollere dynamics via en tredje CV-output. De samme spor dirigeres til de interne bas - og melodi-synthesizer stemmer. En ideel løsning til pre Lyt og program mønstre uden behov for eksternt udstyr.

CV/Gate-sequencer tilbyder et udvalg af tre oktaver og kan programmeres ved hjælp af to metoder. Alle parametre er output via MIDI, så kontrol af eksterne instrumenter. Tromme-computer kan synkroniseres via MIDI - og clock-signaler.

En yderligere MIDI-input er tilgængelig til at styre yderligere funktioner, såsom microshift (planlagt til fremtidige opdatering). Desuden er redaktør planlagt.

Endelig tilbyder Tanzbar ikke kun en master volume knap men individuelle niveau kontrol og dæmper-funktion pr. instrument. Enheden indeholder en stereo output samt tolv enkelte udgange.