Kurzweil PC3K7 76 centrale Controller Keyboard

 • Video 1
kr. 18.712 NORMAL PRIS kr. 21.533 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 26 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 26 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 1.229
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • K2 Serie kompatibilitet
 • Flash-hukommelse, MIDI-Controller
 • Kurzweil Virtual Analog
 • KDFX, KORE 64, Cascade tilstand
 • 32-lag arkitektur, KB3 elorgel emulering

Kurzweil PC3K7 76 centrale Controller Keyboard

detaljer
Kurzweil PC3K7 kombinerer en fleksibel syntese arkitektur med enorme virkninger processorkraft. Kurzweil PC3K er højdepunktet af linjen PC3 Brobygning mellem Kurzweils tidligere succeser og nuværende innovationer.

Produkt Ref: 24027

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Kæmpe udvalg af lyde

Kurzweil PC3K giver dig adgang til alle de imponerende PC3 lyde såvel som de legendariske K lyde. I stand til lastning.KRZ/25/26 eksempelfiler, bølge og AIFF filer, såvel som de fleste af de K-serien programmer og opsætninger, præsenterer PC3K7 en helt ny verden af muligheder for spillere. Du kan vælge at dykke ned i de omfattende biblioteker af eksisterende K serie prøver eller beslutte at fylde PC3K's flash hukommelse med din egen signatur prøver. I begge kasser har du den mest kraftige version af Kurzweil's V.A.S.T teknologi nogensinde er udviklet ved hånden til at forme din lyde og nå et niveau af detaljer og udtryksfuldhed virkelig fortjener din musik. Eksempelfiler kan indlæses via USB fra en tommelfinger-drive eller direkte fra en computer.

Brugeren prøver at holde intakt

PC3K tilbyder 128 MB brugerhukommelse prøve og kompatibilitet med K-serien filer, mens du også tager et enormt spring fremad ved at lade brugeren prøver at forblive intakt, mens strømmen er slukket. Når prøverne er indlæst i den PC3K opblussen hukommelse, er der nul indlæsningstiden for disse prøver når du tænder på instrumentet.

Avanceret program, keymap og prøve redigeringsfunktioner giver dig mulighed at tilpasse dine lyde med kirurgisk præcision. Du kan knytte nogen prøve til en tast, tune enkeltprøver, ændre start, alt start, loop punkt og slutpunktet af prøver og endda tildele en controller til at justere sample startpunktet i realtid.

Technologiclly avanceret

Under kølerhjelmen af PC3X er den mest kraftige syntese motor nogensinde lavet af Kurzweil. Dynamisk V.A.S.T. opfanger hvor K-serien slap. Med op til 32 lag pr. program betyder, at emuleringer af rigtige instrumenter kan være yderst detaljerede og præcise, mens de syntetiserede lyde kan være overordentlig store og komplekse.

Udvidelse på V.A.S.T. arkitektur, leverer PC3X's nye arkitektur mere kraft og fleksibilitet kombineret med enestående brugervenlighed. Brugere kan nu oprette og gemme deres egne DSP algoritmer, med næsten ubegrænsede muligheder for ruten.

I en anden stor udvikling, Kurzweil har genoplivet VA-1 virtuelle analoge Synthesizer, har bygget sin syntese motor lige ind i det nye system. Høre VA-1's power-formet, anti-aliasing oscillatorer (herunder supersaw, triplesaw og hårde sync oscillatorer) kombineret med en nyere, større sæt af V.A.S.T. filtre (som den Klassiske 4pole lav pass med resonans) og ikke-lineære processorer og du vil forstå, hvorfor internettet summende om denne funktion.

Bred og dyb lyd sæt

PC3-seriens er avancerede syntese arkitektur, sammen med sine møjsommeligt redigeret prøve ROM, tilladt os at skabe en sound sæt der både bredt og dybt, med ingen kompromiser på lydkvaliteten. Henvist til af nogle i musikbranchen som "solid gold Swiss hær kniv", er PC3 linje blevet kendt for at have dækket alle baserne, når det kommer til presets. Uanset om det er den berømte Kurzweil flygel, et stort udvalg af dødbringende-nøjagtig vintage tangenter emuleringer, KB3 Mode, VA virtuelle analoge lyde eller hundredvis af verdensklasse orkestrale og streng afsnittet programmer, har PC3K over 900 forindstillinger at lade dig vide, at det gør alt og gør det godt.

Plug and Play

Spare, lastning og opdatere OS foretages alle nemt på PC3K med inddragelse af både USB Host og enhedens porte. Du kan gemme din brugerprogrammer, opsætninger og sange til et USB tommelfinger-drive eller direkte til en computer. Prøver og OS opdateringer kan indlæses fra en tommelfinger-drive eller direkte fra din computer, og naturligvis PC3K sender og modtager MIDI via USB.

I en nikke til design af Klassiske synths og tangentinstrumenter fra år tidligere kendingstal PC3K, toppen af vores PC3 linje, med smukt udformet træ ende-caps, tilføjer et element af luksus og raffinement, der smukt supplerer den awesome teknologi kernen i hver Kurzweil keyboard.

Se flere videoer eller lytte til demoer af Kurzweil PC3K7 venligst Klik her til at besøge webstedet Kurzweil.

Funktioner og specifikationer

 • Keyboard: 76 Bemærk semi-weighted-action, med hastighed og aftertouch følsomme nøgler. (Fatar TP8)
 • Skærm: 240 x 64 vinklet, baggrundsbelyst CCFL m / dedikeret bagpanelet lysstyrke og kontrast.
 • Polyfoni: 128 stemme polyfoni, dynamisk tildelt lyn hurtig præstation.
 • Multitimbral: 16 dele (én pr. MIDI-kanal)
 • Arkitektur: Dynamisk VAST: Kraftfuld syntese motor, med bruger programmerbare DSP algs og routing. Flere DSP power end selv vores K serie instrumenter.
 • VA1 inde: anti-aliasing, power-formet oscillatorer og DSP behandling fra Kurzweil's VA1 koncept synth, i stand til at levere autentisk analog emuleringer såvel som utroligt komplekse nye lyde.
 • Cascade Mode: lader brugeren rute ét lag gennem DSP af nogen andre lag inden for et program - op til 32 sammenhængende lag dybt!
 • Desktop Editor: Mac og PC-platforme (gratis download)
 • Factory-Presets: 1074 imponerende Factory-Presets
 • Fabrikken MIDI opsætninger: 150 fabrik programmeret MIDI opsætninger - byder op til 16 uafhængige zoner, effekter, uafhængige controller opgaver, triggerable mønster-baseret "Riffs" og arpeggiator indstillinger.
 • Prøven Flash-hukommelse: 128 MB igen belastbare *, ikke-flygtige, bruger flash ROM (indlæst prøver ophold i hukommelse selv efter power cyklus). * Prøver kan indlæses via direkte USB-tilslutning og/eller USB tommelfinger-drive men er bedst indlæst via USB tommelfinger-drive som direkte-USB kapacitet er begrænset.
 • Fil kompatibilitet: Belastninger fra:
  • PC3: alle objekter.
  • PC3LE: alle objekter.
  • K2 Serie: flertal * af opsætninger, programmer og tasteudformninger. Alle RAM prøver er indlæst. (Se V2 Addendum manual for detaljer)
  • AIFF og WAVE lydfiler.
  • O/s V2 eller nyere kræves.
  • * Kompatibilitet med K RAM prøver vil blive % 100. Kompatibilitet med K programmer vil være ca. 80%
 • Generel MIDI: Standard
 • Brugerhukommelse: 16.000 lokaliteter for brugerobjekter.
 • Lyder ROM udvidelseskort: 1
 • Sequencer: Ubegrænset spor (på import); 960 PPQ opløsning. Sangen redaktion funktioner inkluderer både begivenhed og track-baserede værktøjer som quantize, swing, restere, controller skalering og meget mere. Controller jagter og en global "sæt sang længde" funktioner er også kendetegnet.
 • Effekter: 16 Indsæt effekter fordelt over 11 busser, to ekstra sender og to Master effekter (gemmes sammen med hver sang og setup); byder på over 500 af vores prisbelønnede effekter - rumklange, forsinkelser, kor, flange, phaser, EQs, fordrejninger, Leslie simulatorer, kompressorer og meget mere.
 • Master FX afsnit: Brugeren styrbar master EQ sektion og master kompressor for hurtige justeringer under live-optræden eller lægge sidste hånd på din studio mix. (Disse brug ikke indsætte effekt ressourcer.)
 • Controllere: Pitch hjul, graduering hjul, 9 frontpanelet skydere/trækstang controllere, 10 frontpanelet switches (momentan eller skifte, software valgbar), 3 skifte Pedal input, 2 løbende kontrol Pedal input, mono pres, Super bånd input, ånde controller input. Værdierne for domænecontrolleren kan "fanget" og gemmes som en del af et program.
 • Arpeggiator: 16 komplet uafhængig arpeggiators med flere låsen tilstande, valgbart spille ordre, hastighed, varighed, tempo, og sync funktioner samt indspillede beats og musikalske fraser.
 • Riffs: 16 unikke "Riff" generatorer, brugt til at introducere MIDI sekventeret sætninger, beats eller komplet multi-track ordninger fra noter på keyboardet og/eller eventuelle indbyggede fysiske controller.
 • Analoge udgange: Fire 1/4" afbalanceret TRS analog (24-bit DAC'er).
 • Hovedtelefoner: 1 bagpanelet 1/4" Hovedtelefonudgang.
 • Digital-udgange: 24-bit, stereo S/PDIF byder på 44,1, 48, 88.2, 96, 176.4 og 192-kHz tilstande. (eksternt clockable)
 • MIDI: I, ud igennem (hardware switchable kopiere til MIDI Out).
 • USB Computer Port: MIDI via USB. Giver også mulighed for PC3K til at indlæse/gemme data direkte til og fra en Mac/PC samt udføre OS opdateringer.
 • USB opbevaring Port: Understøtter USB tommelfinger-drev for læsning/besparelse brugerdata samt OS softwareopdateringer.
 • Gratis OS opdateringer: Flash ROM kan opgraderes via direct-USB eller tommelfinger-drive.
 • Medfølgende tilbehør: Power kabel Switch pedal, USB kabel, (4) selvklæbende fødder
 • Højde: (4,33") (11,00 cm)
 • Dybde: (13.98") (35.50 cm)
 • Længde: (47.75") (121.29 cm)
 • Vægt: (37.35 lb.) (16.94 kg)
 • Power: Interne AC strømforsyning, valgbar 120/240V AC drift.
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.