Access Virus Ti2 Polar keyboard synthesizer & taske

18.845 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 12 August 2016

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 1.225 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 32667

 • Access Virus Ti2 Polar keyboard Synthesizer & amp; Taske.
 • Tre vigtigste oscillatorer og et Sub Oscillator pr. stemme.
 • Over 3300 indbyggede lyde.
 • 32 drejeknapper, 43 knapper, 73 lysdioder.
 • Leveres med Deluxe taske

Access Virus Ti2 Polar keyboard synthesizer & taske

Detaljer

Virus TI2 Polar keyboard Synthesizer var udformet som den ideelle følgesvend til enhver DJ eller projekt studio. En kompakt og Smart-leder 37-taster keyboard, at Polar funktioner sidepaneler, som er en blanding af træ og ren aluminium. Det kan også prale af hvide LED'er, som tilføjer klasse og stil. Men naturligvis Polar's sound engine er nøjagtigt, brugt i de stærke og alsidige TI Desktop og keyboard modeller.Produkt Ref: 32667

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Dette keyboard kommer med TI Polar taske til at bære den rundt med!

Klik på nedenstående links for MP3 demoer af den Access Virus TI2:

Denne demomelodi indeholder en Virus TI2 og tromme prøver fra prøven Magic og Xfer Deadmau5. Det meste af baggrunden forslaget kan du høre er bånd forsinkelser med automatiserede forsinkelsestid og feedback. Alt gik lige fra TI Izotope ozon, som blev brugt til at komprimere mix og tilføje loudness.

Steampunx er en pauser orienterede demo ikke holder tilbage på bas og fedt bly lyde. Alle tonale lyde herunder FX blev foretaget med en Virus TI2. De fleste af tromme lyde og loops kan findes på Sample Magic Breakbusters bibliotek.

En kvalitet keyboard Synthesizer

Virus TI2 Polar keyboard Synthesizer kan prale af førsteklasses kvalitet semi-weighted nøgler og belastninger af taktil kontrol, herunder en tap tempo knap. Det er en kunstnerens kommando station. TI2 leverer fantastisk præstation med sit studie-niveau pro lønklasse D/A konverteringsprogrammer og afbalanceret output. Du kan behandle andre instrumenter ved at fodre dem gennem virussen lyd motoren ved hjælp af de analoge input til at åbne op for et helt nyt niveau af interaktion med dit band medlemmer.

Tre vigtigste oscillatorer og et Sub Oscillator pr. stemme

Et vigtigste oscillator kan omfatte forskellige oscillator former, herunder de Klassiske virtuel analog oscillatorer (saw, variabel puls, sinus, trekant, 62 spektrale bølger med flere tilstande i FM) og hypersaw (en multi saw-tooth oscillator med op til 9 stablet oscillatorer, 9 sub oscillatorer og sync oscillator samtidig). Wavetable-oscillatorer med 100 multi-index wavetables, funktionen variabel opløsning og valgfri pulse bredde modulation. Graintable oscillatorer anvender granulat syntese teknik til uafhængig kontrol af tonehøjde og formants til at fordreje en bølgeform ukendelighed. Formant oscillatorer lyder som kører et signal via en massiv, modulatable filterbank med hundredvis af resonant bands der ændres ved Wavetable-indekset.

To helt uafhængig filtre

Funktionerne TI2 to helt uafhængig filtre (lowpass, highpass, bandpass, bandstop) med en valgfri mætning modul placeret mellem begge filtrere blokke. Modulet mætning kan tilføje en af flere skævheder og lo-fi virkninger eller en ekstra lav /-high-pass filter. Valgfri self-resonating Moog cascade filter simulering med overbelastning af kredsløb og 1-4 pæle.

Todimensionale Modulation Matrix med seks pladser

1 kilde og 3 graduering mål hver. Enhver mulig parameter kan gradueres i realtime. Tre LFOs med ekstra hardwired destinationer samt én brugerdefinerbare slot. To lynhurtige, etapevis konvolutter (ADSTR) - LFOs kan bruges som rampe generatorer samt.

Udforsk afsnittet FX

Afsnittet FX har uafhængige delay og rumklang pr. programrettelse (selv i multi mode), sammen med flere forvrængning/lo-fi algoritmer, phaser, Kor/kvalitetsreverb, tegn kontrol, ring modulator/gearstang, EQ plus en global vocoder. Der er ingen forskel mellem enkelt og flere tilstande - programrettelser lyd nøjagtigt det samme.

Arpeggiator

Hver programrettelse indeholder det egne arpeggiator mønster, med 32 programmerbare trin (længde og hastighed kan justeres pr. trin) sammen med en global styring til sving/Bland timing og én for note længder. Temmelig meget hver parameter, herunder selve mønsteret, kan mængden af oktaver og mange flere kontrolleres ved hjælp af graduering matrixen.

I/O

6 balanceret output ( 4dB), støttet af 192 Khz/24 bit D/A konverteringsprogrammer, med soft-begrænsning. To indgange med 24-bit A/D. dedikeret hovedtelefonudgang. MIDI i ud og thru. S/PDIF digital lyd (44.1/48 kHz) input & output. USB-brugt til MIDI og lyd transmission (tilføje 3 ekstra stereo audio output) og arbejder på 12 Mb/s.

Andre fantastiske funktioner:

 • Surround sound Output: Hver del kan panoreres dynamisk mellem to stereo udgange for kvadrofoniske virkninger.
 • Hardwarekontrolelementer: 32 drejeknapper, 43 knapper, 73 lysdioder og beg /-Modulation hjul evt.
 • Polyfoni: Mellem 25 til 110 stemmer **, afhængigt af kompleksiteten af programrettelsen. * _Estimates er baseret på enkelt tilstand præstation resultater kan variere i multi tilstand.
 • Multi Mode: Multi programmer kan have fuldt uafhængig integrerede singler, uden links til enkelt banker, der kræves af de fleste synths. Dette giver frihed fra bryde andre programmer.
 • Hukommelse: 1024 RAM og 3328 Rom-lyde, 16 integreret multi programrettelser sammen med 112 konventionelle multi stik, 16 dele i multi tilstand.

Klik på hyperlinket nedenfor for Virus Ti tekniske specifikationer:

Leveres med en Access Virus TI2 Deluxe Polar taske

Den Access Virus TI2 deluxe Polar taske er en varig, polstret gigbag, der er perfekt til at tage din Virus TI2 Polar på vej, til en koncert eller til studiet. Bære den ved hjælp af polstret håndtag med velcro lås, justerbar skulder bæltet, eller på ryggen med to skulderremmene. To udvendige lommer inkluderer en polstret lomme til opbevaring af bærbar computere og en ekstra lomme til kabler og tilbehør.

Polar taske er fremstillet af slidstærkt polyester med høj kvalitet lynlåse og har 25 mm polstring med en blød foring til at beskytte din synth.

 • Stylish broderet Access musik logo
 • Fremstillet af slidstærkt polyester
 • Høj kvalitet lynlåse
 • 25 mm (0,98 tomme) padding med blød foring
 • 1 Yderlomme med udfyldningen for sikkert transporterer enhver Laptop
 • 1 udvendig lomme til kabler og tilbehør
 • 3 gummi fødder for følgesedlen beskyttelse
 • Polstret greb med velcro Lås
 • Justerbar skulder bælte med karabinhage
 • 2 skulderremme bruge posen som en rygsæk
 • Høj kvalitet metal fittings til skulder-bælte
 • Kompatibel med Virus TI- og Virus TI2 Polar, Virus TI Polar Whiteout Edition (Darkstar), Virus Indigo

Dimensioner:

 • Bredde: 63 cm/24.8 "
 • Højde: 40 cm/15.75 "
 • Dybde: 18 cm/7.09 "(ikke herunder forlommer)