SSL XRack E serien EQ modul XR425

6.414 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 7 September 2016

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 417 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 43873

 • Immortal SSL 4000 E serien kredsløb.
 • "Sort-242" og "Brown-02" Twin EQ Design.
 • Bell Curve Option på HF og LF.
 • Fuldt parametrisk LMF og HMF med Q.
 • baseret på Klassisk 611E konsol Channel Strip

SSL XRack E serien EQ modul XR425

Detaljer

Den nye E serie EQ modul er en af to nye moduler til X-Rack/Mynx SuperAnalogue modular blanding og oparbejdelse ordning. Den nye E serie moduler reproducere legendariske sonisk undertegnelsen af en tidlig 80 Klassiske, SL 4000 E konsol channel strip, som blev præsenteret på utallige 1980 's optagelser.

Produkt Ref: 43873

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

E serien EQ modul har to forskellige EQS fundet på udgaver af konsollen produceret mellem 1979 og 1987. Hver EQ har unikke respons-kurver og tonale karakter. De er kendetegnet ved de farver, der anvendes på LF drejeknap caps, så de to varianter er blevet kendt som 'Brun' og 'Sort' EQS På E-serien EQ modul kan du skifte mellem disse to forskellige varianter af EQ, der har været elsket af generationer af professionelle producenter.

En lille SSL EQ historie

Før 1987 brugt SSL af lavfrekvent EQ drejeknap caps farve til at angive, hvilken type af EQ var monteret. Alle konsoller var specialbygget og kunne indslag forskellige kombinationer af EQ modul. De følgende farvekoder gælder:

E serien BROWN: Oprindelige SSL EQ monteret på alle konsoller før sommeren 1985. Trods rygterne kom disse equalisers kun i én version. EQ-kort blev kaldt '02'.

E serie ORANGE: Den berygtede EQP equalizer. Dette var en variation på Brown EQ med kontrolelementer simulerer kurver af en ventiltype EQ. meget få blev solgt. Dette kort blev navngivet '132'.

E serien sort: Den sidste version af E-standardserien EQ. Det udviklede sig i de tidlige 1980? s fra diskussioner med mange top ingeniører og viste sig at være meget populære. EQ-kort blev kaldt '242'.

G-serien: Med ankomsten af konsollen G serien i 1987 farvekodning blev opgivet, og den Klassiske SSL ende cap farve ordningen anvendes i dag blev vedtaget. Først introduceret i 1987 indført den oprindelige G serien EQ Q karakteristika, der er proportional med få indstillinger og havde en vis over skyde når styrke og under skyde når der skæres.

Den nuværende generation af SuperAnalogue konsol EQ (featured på dualitet, AWS 900 SE & X-Rack EQ modul) er switchable mellem EQ karakteristika, der tilbyder enten E-serien 'Sort' EQ eller G-serien EQ.


Funktioner

 • Immortal SSL 4000 E serien kredsløb
 • "Black-242" og "Brown-02" twin EQ design
 • Bell curve option på HF og LF
 • Fuldt parametrisk LMF og HMF med Q
 • Baseret på Klassisk 611E konsol channel strip