SSL Alpha-Link MX4-16 AD/DA konverter

kr. 8.936 NORMAL PRIS kr. 9.072 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 10 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 10 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 581
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • 20 balanceret Analog I/O med SSL forbedret AD/DA
 • Burr-Brown omformere
 • Word/uret ind og ud
 • Bageste Panel Analog tilslutning Via 25-Pin D-Sub
 • USB i firmwareopdateringer (ikke passerer Audio)

SSL Alpha-Link MX4-16 AD/DA konverter

detaljer
SSL XLogic Alpha-Link MX4-16 AD/DA konverter er et professionelt analog til digital konverter levere fremragende lydkvalitet til en overkommelig pris. SSL XLogic Alpha-Link AD/DA konverter giver dig mulighed for op til at fungere på 44,1 til 192kHz med varispeed spænder op til ± 10 til de mest krævende om konverteringer. 64 kanals fiber optic MADI digital audio I/O er designet til at forbinde et stort udvalg af passende udstyret MADI enhed herunder en række SSL lydinterface herunder: MadiXtreme, MX4 og Delta-Link. Den brede række udgange gør det ideelt for opsummering applikationer med 4 kanaler af audio capture.

Produkt Ref: 43889

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Professionel kvalitet konvertering

SSL XLogic Alpha-Link MX4-16AD/DA konverter er designet til at give professionelt AD/DA konvertering med MX4-16 herunder 4 analoge indgange og 16 analoge udgange, (både afbalanceret). Solid State logik er berygtede for deres studio-kvalitet omformere, bygning på dette omdømme, SSL XLogic Alpha-Link leverer exceptionel lydkvalitet i hele, med en 44,1 til 192kHz drift plus varispeed spænder op til ± 10. Dette sikrer, at når du konverterer dine input, du fange alle nuancer af den oprindelige kilde audio som det oprindeligt var hensigten. Bred sample rate vifte gør det også perfekt til et stort udvalg af forskellige input fra elektriske guitarer til synthesizere og meget mere. En omskiftelig referenceniveau med en række indstillinger mellem + 24dB og + 14dB er inkluderet, så du kan matche niveauet enheder til resten af din studie setup med lethed.

Alsidig tilslutning

SSL XLogic Alpha-Link MX4-16 byder på et bredt udvalg af analoge og digitale tilslutningsmuligheder, ideel til at forbinde en række forskellige instrumenter og digitale lydenheder. 64 kanals Fiber Optic MADI digital audio I/O tillader dig at oprette forbindelse til enhver MADI aktiveret enhed herunder en række Solid State logik interfaces såsom MadiXtreme, MX4 og meget mere. MX4-16 funktioner 4 analoge indgange og 16 analoge udgange, hvilket gør den ideel til at fange op til 4 kanaler samtidig, med 16 udgange til studio og kunstner monitor. Funktioner er også et BNC World Clock sync In/Out gør det muligt at forbedre samlede præstation til prisen.

Design & konstruktion

1U all-metal-kabinet er fuldt rackmountable gør den ideel til studio og levende anvendelse både. Metal-kabinet sikrer optimal holdbarhed samtidig også beskytte mod overophedning. En af de mest bekvemme og unikke funktioner af Alpha-Link MX4-16 er dens evne til at daisy kæde op til 4 enhed, så du kan udnytte op til 80 analoge tilslutninger. Dedikeret trefarvet signal aktivitet LED & rsquo; s giver præcis visuel feedback til dine signaler, så du kan nemt overvåge din lyd niveauer. Front-panel har et intuitivt layout hos simpel setup Kontroller, så du kan nemt navigere og bruge MX16-4. Desuden bagpanelet er udstyret med en standard 25 pin D-Sub analog tilslutning til afbalanceret analoge tilslutningsmuligheder.

Funktioner

 • Høj kvalitet SSL A-D/D-A-konverter teknologi
 • 64 kanals Fiber Optic MADI digital audio In/Out
 • Alpha-Link MX 16-4:16 analog i 4 analog ud (balanceret)
 • Kaskade op til 4 enheder for op til 80 analoge tilslutninger
 • 44,1-96kHz drift med varispeed op til 10
 • Switchable referenceniveau med en række indstillinger mellem + 24dB og + 14dB
 • Perfekte Partner for SSL MadiXtreme, MX4 & Delta-Link Interfaces
 • Enkel front panel setup Kontroller
 • Dedikeret trefarvet signal aktivitet lysdioder
 • BNC Word Clock sync In/Out
 • Bageste panel analog forbindelse via standard 25 pin D-Sub
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.