Radial katapult TX4M 4-kanal lyd slange

 • 4 XLR indgange og udgange
 • To Neutrik Ethercon udgange
 • Kraftig stålkonstruktion og pulverlakeret Finish
 • Ground Lift Switch eliminerer Hum og brummer
 • Cat-5 monitoret parsnoet kabel

Radial katapult TX4M 4-kanal lyd slange

detaljer
Radial katapult 4-kanal lyd slange er en high-performance audio slange byder på fire XLR indgange med to Neutrik Ethercon output og fire XLR-udgang. Ideel til at forbinde en række udstyr, herunder mikrofoner og andre populære XLR-baserede audio udstyr, katapult er perfekt til liveoptrædender hvor der er behov for flere forbindelser. Boksen, sig egenskaber en Cat-5 monitoret twisted pair kabel. Med sin enkle, men praktisk funktionalitet er katapult perfekt til en række live applikationer. TX4M er en sender modul med 4 XLR indgange og 4 mic niveau (-40 0dB) isoleret XLR-M udgange.

Produkt Ref: 71958

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Enkle, men alligevel holdbart Design

Radial katapult 4-kanal lyd Snake har fire XLR indgange med to Neutrik Ethercon output og fire ekstra XLR udgange for optimal forbindelse og den bedst mulige lydkvalitet. Boksen katapult, selv består af en kraftig stålkonstruktion, designet til at håndtere rystetur i kontinuerlig live brug, med en tunge pulver coat finish, hvilket gør det meget holdbare og modstandsdygtige over for ridser. Der er også en beskyttende bar runde stik til at holde dem sikkert og værdiboks, og giver samtidig et håndtag til at bære din slange.

Alsidige funktioner

Og som en standard audio slange, katapult kan bruges til en række forskellige funktioner som giver ekstra indgange og udgange eller som en dedikeret audio slange til transport af kanaler på tværs af større områder. Slangen er udstyret med 4-kanaler, der lader dig sende både analog og AES digital audio signal gennem en Cat-5 monitoret parsnoet kabel. Dette giver scenen teknikere med evnen til at transportere kanaler med afbalanceret lyd på tværs af en stor scene samt en række andre funktioner. En jorden lift switch er blevet indarbejdet i hver ende for Ethernet-kabelforbindelse, hjælpe med at fjerne eventuelle hum og buzz forårsaget af jordloops.

Funktioner

 • Fire XLR indgange, to Neutrik Ethercon output og fire XLR udgange
 • 4 XLR indgange og 4 mic niveau (-40 0dB) isoleret XLR-M udgange
 • Tilslut en række eksterne enheder over større områder
 • Kraftig stålkonstruktion og tunge pulver coat finish for maksimal holdbarhed
 • CAT-5 monitoret parsnoet kabel
 • Jorden lift switch hjælper med at fjerne hum og buzz forårsaget af jordloops
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.