Primacoustic MaxTrap bredbånd hjørne bas Trap, sort

4.419 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 17 Juni 2016

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 287 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 13977

 • Kombination 3-vejs bredbånd hjørne fælde .
 • High-density glasfibers panelet med resonator membran .
 • Let at samle 24" x 48" flad pakke træ ramme .
 • Effektivt fra 65 Hz og op

Primacoustic MaxTrap bredbånd hjørne bas Trap, sort

Detaljer

MaxTrap er en stor leder 24" x 48" bredbånd akustiske absorber udviklet specielt til brug i hjørner til at levere alle vigtige bas frekvens kontrol samtidig samtidig reducere mid og høj frekvens refleksioner. Det er veldokumenteret, at væg og loft fly har tendens til at afspejle og vejlede bas energi i hjørner. Med denne viden se acousticians næsten altid byudviklingsplanlægning bas fælder i hjørne leddene hvor vægge skærer hinanden.

Solgt som en enkelt enhed.

Produkt Ref: 13977

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Arbejder som en 3-vejs højttaler i bakgear, MaxTrap beskaeftiger tre akustiske principper i en enhed: hoje frekvenser absorberes med et stof overdaekket 3 "tyk high-density glasfiber panel. Bag panelet er en 16 "dybt aben luft til at reducere lav-medio og bas frekvenser. Dyb bas ned til 65 Hz absorberes af en tunge, dode masse i form af en diafragma membran. Kraftige basfrekvenser sat membranen i bevaegelse, konverterer lyd energi til varme.

Med MaxTraps monteret i dit vaerelse, du vil straks nyde strammere og mere praecis bas, reduceret flutter echo, og hjælpe med at fjerne generende staende bolger, der forarsager toppe og null-vaerdier. Den lyttende "sweet spot" vil forstorre og dine optagelser vil bedre oversætte som du afspille dem i forskellige vaerelser og lydafspilning systemer.

Afsendt fladt i samlesæt gemme fragt, MaxTrap features en nem lamineret at samle sort trae ramme. Montage og vil typisk tage mindre end 30 minutter pr. enhed ved hjælp af regelmaessig husholdning vaerktojer. MaxTrap kan bestilles i et udvalg af sorte, gra eller beige panel stof der passer til de fleste farveskemaer. For dem med kunstner flare, kan et andet stof der daekker tilfojes uden at pavirke de MaxTrap praestation.