Primacoustic Cumulus bredbånd loft hjørne Trap, Beige

1.250 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 14 Juni 2016

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 81 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 13978

 • Trekantet kontaktpunktet fælde monterer i hjørnerne .
 • Yderst effektivt i små værelser grundet lyd migration .
 • Diskret design passer til enhver indretning .
 • Hurtigt og let at montere

Primacoustic Cumulus bredbånd loft hjørne Trap, Beige

Detaljer

Primacoustic Cumulus er en trekantet bredbånd akustisk hjørne, diffuseres der effektivt absorberer lyd energi fra 125 Hz og op. Udviklet til at passe i hjørner hvor vægge og loft mødes, udnytter Cumulus den naturlige formering af lyd, der opstår i alle værelser. Lydbølger Følg væg og loft flyene og ophobes i hjørnerne, en velkendt hotspot i små værelser.

Sælges parvis.

Produkt Ref: 13978

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Cumulus er utrolig kompakt. Hver side er 24 "i længden, og når i sted, skaber en 12" dyb luftrummet hulrum bag panelet, der øger bassen absorption egenskaber. Montering Cumulus fælder i et rum vil normalt give en betydelig reduktion i den problematiske lav-medio-regionen mens den arkitektoniske udformning af rummet stort set intakte. Usynlig montage er opnået ved hjælp af spring-spændt hægter og en enkelt øje-skrue. Montering bogstaveligt tager minutter, og på grund af de omvendte affasede kanter Cumulus fælder Indfældet montering 'problemfrit' ind i rum æstetik.

Dette gør Cumulus perfekt akustisk udgangspunktet for værelser som hjem teatre eller mindre produktion dragter, der har begrænset vægplads og lider af mætning af lavere mid-range frekvenser (kendt som 'boomyness'). Den strategiske placering af Cumulus i loft hjørner plus air hulrummet der oprettes der, hjælper flade ud lav-medio rum svar.