Primacoustic Broadway London 12a Room Sæt, sort

6.932 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 12 December 2016
GRATIS Levering.

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 474 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 13314

 • Primacoustic Broadway London 12a rum Sæt, sort

Primacoustic Broadway London 12a Room Sæt, sort

detaljer

Akustisk behandling sæt designet til værelser med en fodspor af ca. 120-150 ft. kvadratfod (11 til 14 sq./meter). Broadway London 12A rum sæt følger en variant af LEDE konceptet (levende-ende, blindgyde) hvorved kilden eller overføre sektion af værelset har større miljøhenseende mens afsnittet Modtag behandles tyndt i forsøg på at bevare naturlige plads ambiance.

Produkt Ref: 13314

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Klik på hyperlinket nedenfor for at downloade en PDF-vejledning til Broadway London 12a Room Kit

##PDF 14727 ##

Primacoustic Broadway studio sæts er udviklet til typisk værelser med dimensioner, der er fælles i både bolig og kommercielle konstruktion. Disse let at bruge sæts indeholder alt hvad du behøver at værelset problemer såsom primær refleksioner, marginer for vibration echo, stående bølger og overdreven bas. Værelsesdesigns følge en variant af LEDE konceptet (levende-ende, blindgyde) hvorved kilden eller overføre sektion af værelset har større miljøhenseende mens afsnittet Modtag behandles tyndt i forsøg på at bevare naturlige plads ambiance.

Hver Broadway sæt indeholder et udvalg af akustisk paneler, de tilsvarende montering hardware og instruktioner for nem installation. Broadway paneler er foretaget fra high density 6 lb pr.-alen-fod glasfibers paneler til opad til fem (5) gange større absorption end tilbydes typisk lavpris 1.3 lb skum alternativer. Dette betyder, at du får flere absorption med mindre paneler på væggen samtidig sikrer en mere selv absorption kurve i hele frekvensområdet.

Broadway paneler er fuldstændig indkapslet med micromesh på både foran og bagtil overflader og sider er harpiks hærdet at oprette skarpe flotte arkitektoniske linjer. Panelerne er derefter dækket i en varig struktur og udbydes i valget af tre esthetically neutrale farver, der vil let tilpasse sig til de mest krævende interiør designer behov. For dem, der har ekstra kunstneriske Overstråling, kan panelerne dækkes med enhver åndbar struktur uden at kompromittere den akustisk præstation. Broadway paneler har været testet til at overholde strengere klasse-1 brand sikkerhedskrav gør dem egnet til brug i offentlige steder.

Panel montering er af altafgørende betydning, især når du beslutter at flytte paneler til et andet rum eller ændre din arbejdsplads. Primacoustic Broadway sæts kommer komplet med let til mount impalers, skrue onto væg overflade som panelerne hænge. I modsætning til skum, der er monteret ved hjælp af invasive fastklæbning 'permanent', kan Broadway paneler fjernes uden væg overfladen helt afhjulpet af gipsskillevæg specialist, når du beslutter at foretage en ændring. Ren op er blot et spørgsmål om at udfylde hullerne og gentegning. Og du kan stadig bruge din Broadway paneler bagefter!

Broadway sæts præsentere en højtydende løsning, der er attraktive, prisbillig og nemme at administrere!

Funktionerne i servicepakken:

 • Overflade dækning: 60 sq/ft (5.6 sq/m)
 • Panelet størrelser og mængde: to-24" x 48" x 2 "(facetteret kant), otte-12" x 48" x 2" (facetkant) 12-12" x 12" x 1 "(firkantet kant)
 • Montering impalers: tyve otte - overflade Dracula klip, otte - hjørne Dracula klip