Primacoustic Broadway London 12a Room Sæt, Beige

6.087 kr. NORMALPRIS 7.267 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 15 Juni 2016

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 412 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 13317

 • Primacoustic Broadway London12a Room Sæt, Beige.
 • Fuldføre Recording Studio I en boks.
 • Live slutningen, blindgyde (LEDE) Room Design.
 • Høj præstation Strukturswitch dækket akustisk paneler.
 • Inkluderer nem-Mount Hardware & skruer

Primacoustic Broadway London 12a Room Sæt, Beige

Detaljer

Akustisk behandling sæt designet for vaerelser med et fodaftryk pa ca 120 til 150 ft kvadratfod (11 til 14 sq/meter). Broadway London 12A rum sæt folger en variant af begrebet lead (live-ende, blindgyde) hvorved kilden eller overfore sektion af rummet har storre daempning mens afsnittet Modtag behandles sparsomt i forsog pa at bevare naturlige rum stemning.

Produkt Ref: 13317

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Klik på hyperlinket nedenfor for at downloade en PDF-vejledning til Broadway London 12a Room Kit

Primacoustic Broadway studio sæts er blevet udviklet til typisk værelser med dimensioner, som er almindelige i både bolig- og kommercielle konstruktion. Disse easy-to-use sæts indeholder alt hvad du behøver at fat rum problemer som primære refleksioner, reversering echo, stående bølger og overdreven bas. Værelsesdesigns følge en variant af LEDE konceptet (live-udgangen, blindgyde) hvorved kilden eller overføre sektion af værelset har større miljøhenseende mens afsnittet Modtag behandles tyndt i forsøg på at bevare naturlige plads ambiance.

Hver Broadway sæt indeholder et udvalg af akustisk paneler, den tilsvarende montering hardware og instruktioner til nem installation. Broadway paneler er fremstillet af high density 6 lb pr.-alen-fods glasfibers paneler for opad til fem (5) gange større absorption end tilbydes typisk lavpris 1.3 lb skum alternativer. Det betyder, at du får flere absorption med mindre paneler på væggen samtidig sikrer en mere selv absorption kurve over hele frekvensområdet.

Broadway paneler er fuldstændig indkapslet med micromesh på både foran og bagtil overflader og sider er harpiks hærdet at oprette skarpe flotte arkitektoniske linjer. Panelerne er derefter dækket i en varig struktur og udbydes i valget af tre esthetically neutrale farver, der vil let tilpasse sig til de mest krævende interiør designer behov. For dem, der har ekstra kunstneriske Overstråling, kan panelerne dækkes med enhver åndbart stof uden at kompromittere den akustiske præstation. Broadway paneler er blevet testet for at overholde strenge klasse-1 brand sikkerhedskravene hvilket gør dem egnet til brug i offentlige steder.

Panelet montering er af altafgørende betydning, især når du beslutter at flytte paneler til et andet rum eller ændre din arbejdsplads. Primacoustic Broadway sæts kommer komplet med let til mount impalers, skrue onto væg overfladen, hvor panelerne hænge. I modsætning til skum, der er monteret ved hjælp af invasive fastklæbning 'permanent', kan Broadway paneler fjernes uden væg overfladen fuldstændigt afhjulpet af en gipsskillevægge på etage specialist, når du beslutter at foretage en ændring. Rene op er blot et spørgsmål om udfyldning af hullerne og gentegning. Og du kan stadig bruge din Broadway paneler bagefter!

Broadway sæts præsentere en højtydende løsning, der er attraktive, prisbillig og nemme at administrere!

Funktioner/specifikationer

 • Overfladedækning: 60 sq/ft (5.6 sq/m)
 • Panelet størrelser og antal:
  • 2 x - 24" x 48" x 2 "(med facetkant kant)
  • 8 x - 12" x 48" x 2 "(med facetkant kant)
  • 12 x - 12" x 12" x 1 "(firkantet kant)

 • Montering impalers:
  • 28 x - overflade impaler udklip,
  • 8 x - hjørne impaler klip