Motu 112D Thunderbolt AVB og USB Audio Interface

11.500 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 30 Juni 2016

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 748 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 55206

 • Control blanding, On-board DSP, netværk Audio Routing og indstillinger fra Web App.
 • 24 AES/EBU i/o-kanaler, 24 ADAT optisk i/o-kanaler, 64 MADI i/o-kanaler.
 • LCD-skærm giver dig mulighed for at se måling af alle analoge og digitale I/O.
 • Forbindelse ved hjælp af enten Thunderbolt AVB Ethernet- eller USB 2.0/3.0.
 • Kompatibel med Mac, Windows, Linux, iOS eller Android

Motu 112D Thunderbolt AVB og USB Audio Interface

Detaljer

Motu 112D er en audio lydkort og routing matrix med 112 kanaler med digital i/o, MADI, 48-kanal blanding og AVB netværk. 112D kan bruges som en fleksibel digial lydkort, router, format konverter, og stand-alone mixer, med forbindelse til din computer via ultra-hurtig Thunderbolt & #8482; teknologi, AVB Ethernet eller klasse kompatibel, højhastigheds-USB 2.0 (kompatibelt med USB 3.0 og iOS). Komplet med en 324 x 24 LDC, giver dig mulighed for at se detaljerede måling for alle analoge og digitale I/O.

Produkt Ref: 55206

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Hurtig installation Presets

112D er så fleksibel, det kan tjene så mange roller; i studiet, på scenen, og overalt i en installation. Menuen Hurtig opsætning kan du straks omkonfigurere 112D for mange almindelige situationer fra operation som en standard audio lydkort til at fungere som et netværk '' slange '' fra én placering til en anden. Når en preset er valgt, kan du nemt tilpasse routing gitter og mixer indstillinger yderligere tilpasset dine specifikke behov; og derefter gemme dine egne brugerdefinerede forudindstillinger.

112 kanaler af samtidige Digital Audio i/o

112D giver 24 kanaler af AES/EBU I/O, plus 24 kanaler ADAT optisk I/O plus 64 kanaler af MADI I/O. At alle tilføjer op til 112 ind og ud for 224 samtidige kanaler digital audio i/o. Alle input og output kanaler kan være aktive samtidig.

64 kanaler af MADI - konvertere MADI midlertidigt til Thunderbolt, AVB, AES/EBU og optisk - alle samtidig.

112D fungerer som en fleksibel 64-kanals MADI interface, router og konverter med nær-nul latency og fleksibel routing/opdeling til og fra AVB netværk, computeren, AES/EBU og optisk formater. 112D understøtter både 64-kanal og 56-kanal MADI til 1 x prøve priser, samt 32 kanaler ved 2 x og 16 kanaler på 4 x.

24 kanaler af AES/EBU og ADAT - tre 8-kanals banker hver på prøve satser op til 96 kHz.

Tre 8-kanal D-sub stik levering 24 kanaler med AES/EBU digitale i/o på prøve satser op til 96kHz. Tre 8-kanals ADAT banker tilbyder 24 kanaler af optiske I/O til priser på op til 48kHz. På 88.2 eller 96 kHz støtter alle seks ADAT banker 4-kanals SMUX operation for 24 kanaler af optiske I/O på 2 x prøve priser.

48-kanal Digital blanding - Control op til 12 separate stereo mix.

112D er udstyret med en 48-kanals digital mixer designet ligesom et stort format mixerpult. De 48 indgange kan tage signal fra overalt; fysiske indgange på 112D interface, lydkanaler fra host software på din computer, audio netværk streams eller endda mixer udgange. Mixeren giver 7 stereo aux busser, 3 grupper, en rumklang bus, der kan skiftevis tjene som en fjerde gruppe, en Main Mix-bus og en separat monitor bus, der kan tjene som en solo bus. I det væsentlige, dygtige og Transparent blanding.

Modelleret Analog EQ og kompression

Britiske analoge blanding konsoller er kendt for deres musikalske EQ profiler. 112D modeller omhyggeligt disse Klassiske miljøkvalitetskrav for at give dig den selvsamme, magisk EQ respons findes på disse eftertragtede skriveborde. Hver input channel giver også en Klassisk kompressor modul med valgfri peak/RMS drift. Grupper og Main Mix bussen er udstyret med Motu's Leveler & #8482; , og nøjagtige model af den legendariske Teletronix & #8482; LA-2A & #8482; optisk nivellering forstærker, kendt for sin unikke og yderst eftertragtede automatisk få Control (AGC) egenskaber.

Thunderbolt-teknologi

Thunderbolt kan du tilslutte monitore, harddiske og andre eksterne enheder til din computer, sammen med 112D. Giver du 256 kanaler af computer I/O (128 i og ud). Du kan bruge dem til rute lyd til fysiske input og output på 112D, plus den 48-kanal mixer inde i 112D, plus audio netværk streams. Motu 112D er den første og kun lydkort at kombinere Thunderbolt i/o-forbindelse med MADI og AVB audio netværk.

Audio klasse kompatibel USB 2.0

Hej-hastighed USB 2.0 giver generel kompatibilitet med stort set alle bærbar og stationære computere. 112D er USB audio klasse kompatibel, hvilket betyder, at du nyde OS-plan USB kompatibilitet og støtte, herunder iPad støtte (med et kamera connection sæt - sælges separat). Da USB-enheder er kompatible med USB 3.0 udstyret værter, er 112D en fremtidssikker investering for enhver studio.

Web App Control

Den software, som du bruger til at styre 112D ikke opholde sig på harddisken. Det er en webapp serveres fra selve hardwaren. Dette betyder, at du kan styre 112D's on-board DSP, blanding, enhedsindstillinger, og netværk audio routing fra den web app software kører i din foretrukne webbrowser på en bærbar computer, tablet eller smartphone ved trådoverføring eller trådløst er tilsluttet dit lokalnetværk. Bruge hvilken som helst webklient på enhver platform - Mac, Windows, Linux, iOS, Android; så længe den deler samme netværk.

Slut en Apple Airport & #8482; eller andre Wi-Fi router direkte til 112D med en standard Ethernet-kabel og kontrol den kraftige blanding og DSP effets fra din smartphone eller tablet, uden en computer. Fantastisk til live sound blanding!

Fleksibel Routing, opdeling og formatkonvertering

Med et klik på den 112D routing gitter, kan du sende nogen input til enhver output eller flere udgange. Dette inkluderer routing til og fra computeren, plus eventuelle enheder på AVB netværk. Komplet med evnen til at konvertere ethvert format til nogen anden.

Ultra-lavt i/o-ventetid

Hver digital audio arbejdsgang har nogle latency. Det eneste spørgsmål er, hvor meget? I forbindelse med 112D er svaret ikke meget på alle. I 112D måles ventetid i en håndfuld prøver, fra den tid et audiosignal først ankommer til et input til sin ankomst et andet sted (et output, mixer, netværket eller computeren). Ved at holde latency dette lav i hardware, 112D hjælper med at minimere latenstid introduceret til din host software.

Ekspansion og Audio netværk

112D netværksporten leverer AVB Ethernet, den nye industri standard udviklet af IEEE til professionel audio netværk. Tilføje en anden Motu AVB lydkort med en simpel CAT-5e eller CAT-6 Ethernet-kabel.

Tilslutte op til fem Motu interfaces ved hjælp af en Motu AVB Switch (sælges separat). Opbygge et netværk med flere interfaces og computere ved hjælp af standard AVB switche og netværk kabler med ultralav netværksventetid, selv over lange kabel løber (100 meter point til point). Strøm hundredvis af audio kanaler blandt enheder og computere på netværket.

Det er en AVB Ethernet Audio Interface

Er du på udkig efter et alternativ til Thunderbolt eller USB til computer audio I/O? Hvis du har en nyere Mac, der kører OS X Yosemite (10.10) eller senere, har du en anden mulighed; AVB Ethernet. Tilslut 112D's netværksport til Ethernet-porten på din Mac med et standard CAT-5e-kabel, og du kan bruge 112D som en standard multi-kanal audio lydkort med core audio kompatible vært software.

Mac systemkrav:

 • 1 GHz Intel-baseret Mac eller hurtigere
 • 2 GB RAM; 4 GB eller mere anbefales
 • Mac OS X Version 10,8 eller senere
 • Tilgængelige Thunderbolt, USB 2.0 eller AVB Ethernet Port (AVB kræver OS X Yosemite)
 • En stor harddisk (mindst 500 GB til optagelse)

Windows systemkrav:

 • 1 GHz Pentium-baseret PC eller hurtigere
 • 2 GB RAM; 4 GB eller mere anbefales
 • Windows 7 eller nyere
 • Tilgængelige USB 2.0 / 3,0 Port
 • Tilgængelige Ethernet-Port til Firmware-opdateringer
 • En stor harddisk (mindst 500 GB til optagelse)

Web App Support:

 • Enhver Web klient Platform; Mac, Windows, Linux, iOS, Android
 • Enhver webbrowser; Safari, Firefox, Chrome, Opera, Explorermv.
 • Webklient skal være tilsluttet samme netværk som lydkortn Motu

Medfølgende Software:

 • Thunderbolt og USB 2,0 drivere
 • Motu AVB Discovery App nemlig Mac (finder tilsluttede Motu Interfaces)
 • Motu AVB Discovery App til iOS (tilgængelig fra The Apple App Store)
 • Motu AVB Control Web App (serveres fra den Hardware)
 • Audio skrivebord 4.0 til Mac og Windows (hentes separat)