Line 6 MIDI-Mobilizer II for iPhone 4 og iPad

kr. 485 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 23 Marts 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 23 Marts 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 32
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Line 6 MIDI-Mobilizer II for iPhone 4 og iPad

detaljer

Forvandle din Apple iOS enhed til en fuld musik produktion studio! MIDI-Mobilizer II er en bærbar MIDI interface, der forbinder alle dine moderne og Klassiske og MIDI-gear til din Apple iPod touch, iPhone eller iPad.


MIDI-Mobilizer II er nedstammer fra den oprindelige MIDI Mobilizer, den oprindelige MIDI-interface til Apple iOS enheder. Denne seneste version understøtter CoreMIDI for kompatibilitet med de nyeste apps. CoreMIDI er standarden for iOS MIDI apps nyudviklede Apple. En udvidelse af MIDI, verden standarden for alle ikke-digital lydoptagelse, CoreMIDI er blevet oprettet som eksklusive MIDI-sproget for alle iOS musik apps.


Bemærk: iPhone ikke inkluderet

Produkt Ref: 22597

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

MIDI Mobilizer interfaces lad du lave musik helst, ethvert sted. Med blot et MIDI-instrument og enheden Apple iOS kan du indspille pro-sounding numre, notere sang ideer eller blot spille med nogen af de utrolige synths, samplere, sequencer, styreflader og mere tilgængelige på App StoreSM.

GarageBand til iPad.

MIDI-Mobilizer II er kompatibelt med GarageBand til iPad, den store nye version af det program, der gør rigtig musik oprettelse på iPad utrolig nemt.

Bruge vintage og moderne MIDI redskaber.

Stadig knyttet til din Klassisk MIDI controller? Uanset om du har fået en moderne beatbox eller den første MIDI bestyrelse nogensinde er lavet, uanset? med MIDI-Mobilizer II, kan du forbinde den til enheden Apple og afspille væk.

De fleste bærbar MIDI-systemet nogensinde.

MIDI-Mobilizer II er den nemmeste, hurtigste og letteste måde at administrere alle dine lyde, sekvenser og andre MIDI-data.

Ingen batterier, ingen strømforsyning.

MIDI-Mobilizer II er designet til at bruge meget lidt power, så det kan forsynes med strøm direkte fra din iPod touch, iPhone eller iPad. Du får aldrig at jage for en afsætningsmulighed eller friske batterier.

Hente inspiration.

Kreativitet kommer i udbrud, og ikke altid når du sidder med din bærbar computer. MIDI-Mobilizer II kan du registrere idéer, når som helst inspiration strejker ved hjælp af vores frie MIDI Memo Recorder app. E-mail din musik som en Standard MIDI-fil (SMF), og åbne og redigere filen inden for næsten alle Mac eller PC - baseret digital lyd arbejdsstationer.

Fuldt lastet.

MIDI-Mobilizer II leveres med den hardware og kabler skal du oprette forbindelse til enhver MIDI-instrument med en 5-benet i og/eller 5-benet ud. Det er let at oprette og dens led-indikatorerne tændes, når MIDI-meddelelser sendes gennem.

Høj kvalitet, lav profil.

MIDI-Mobilizer II er konstrueret af høj kvalitet polycarbonat. Den er klar til studio sessioner, flyve datoer og regelmæssige hjemmebrug. Lav profil design gør det super-portable, som er godt for dig, og super-light, hvilket er godt for enheden Apple iOS 30-benet stik. Tegne nye sange, optage inspiration, deling musikalske idéer og gør musik bare for sjov af det har aldrig været det let.

Din controller, din måde.

Kontrol GarageBand til iPad med vintage MIDI gear. Styre de smarteste analog synth apps med avanceret MIDI keyboard. MIDI-Mobilizer II er den perfekte partner til alle dine Klassiske og moderne MIDI-gear. Det giver dig alt fleksibilitet til at bruge det gear, du har med de mest spændende CoreMIDI apps.

Funktioner/specifikationer:

 • MIDI-Mobilizer II er kompatibelt med GarageBand til iPad og andre CoreMIDI iOS musik apps
 • Works med iPod touch (d.3 og d.4 generationer), iPhone 4, iPhone 3GS, iPad 2 og iPad
 • Fra skaberne af den oprindelige MIDI-interface til iPhone
 • Ideel til udførelse, optagelse, afprøvning og inspiration capture
 • MIDI-notat Recorder app (gratis på App Store SM) registrerer og spiller nogen MIDI-data
 • Kompatibel med Line 6 gear og Klassiske og moderne MIDI-udstyr
 • Inkluderer to fem-mund, fem-benet Planet Waves MIDI kabler
 • Styret gennem iPod touch, iPhone eller iPad? intet behov for batterier