KRK 10S aktiv subwoofer

2.710 kr. NORMAL PRIS 3.636 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 3 November 2016
GRATIS Levering.

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 176 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 8943

 • KRK 10s drevet Subwoofer.
 • Kompatibel med nogen andre 4-8 tommer monitore.
 • 225 Watt (peak).
 • 10 tommer glas Aramid Composite basenhed

KRK 10S aktiv subwoofer

detaljer

KRKs KRK10s powered subwoofer komplimenterer perfekt KRKs Rokit, VXT eller hvilke som helst andre 4-8 studiemonitorer. KRK10s er udviklet til at udvide lavfrekvens præstationen af et eksisterende monitorsystem, så den lavfrekvente del af mixet kan manipuleres ordenligt. KRK10s har også et kabinet der ser godt ud, om der ekkoer de buede kanter på Rokits og VXT monitors. Den front-firing bas åbning og KRKs varemærke, den gule glass-aramid composite basenhed, sikrer et præcist og stærkt EON punch. En robust grille beskytter wooferen og føjer til det slanke udseende af enheden. En kraftig forstærker og aktiv crossover giver jævn og præcis gengivelse.

Produkt Ref: 8943

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

En ny standard i lavfrekvens monitoring. I årevis har KRK subwoofere været valget for præcis lavfrekvens monitoring i store og små studier. KRK10S giver nu en ny standard for endnu bedre præstation og præcision - og hæver standarden endnu engang. Uanset om du mixer i en 2.1 eller 5.1 surround miljø eller blot ønsker at opgradere lavfrekvens udvidelsen af dine eksisterende monitors, vil KRK10s give de lavfrekvente detaljer og præcision, der vil hjælpe dig med at lave et bedre mix.

Vær ikke firkantet, buer forude

Vores nye subwoofer series har radikalt buede overflader, der ser fremragende ud og utrolig præstation. Endelig er der en subwoofer, der ser lige så cool ud, som den lyder. Du kan endda fjerne grillen for at vise den stærke varemærkede gule woofer.

Lad os være ærlige

Tag et kig på konkurrerende subwoofer monitors og du finde åbninger bag på kabinettet. Disse rear-firing åbninger har en tendens til at skabe baskobling med vægge og hjørner og overforstærker lavfrekvens information, som igen farver dit mix. Det overlegne design på KRK10s inkluderer frong-firing åbninger, der har den rette form til at reducere åbningsturbulens. Du vil værdsætte den rene og præcise bas præstation denne tilgang leverer, selv ved høje SPLs.

Føl bassen

Du bliver nødt til at føle bassen og vores proprietære signatur gule basenhed leverer stram, klar low end gengivelse. Vores ingeniører og lyttepanel tog KRK10s højttaler udtryk til et endnu mere præcist niveau. Hvad du hører, er hvad det er ment du skal høre, farvning er ikke en del af specifikation. Denne præstation er bragt til dig af drivere, der er brugertilpasset af vores verdensklasses studiemonitor ingeniørteam, for klar, lav forvrængning præstation.

Du har forbindelser

Hos KRK er vores fokus er dit mix. Men vi stopper ikke ved skabelsen af præcise monitors. Vi brænder for dette og forstår behovet for monitors, der ikke kun lyder fremragende men også nemt fungerer med din opsætning. Derfor vil du finde masser af indstillinger for input hos din KRK10s, sikker på at imødekomme ethvert studiemiljø. Så hvis det er RCA, 1/4 tommer (balanceret/ubalanceret) eller XLR input du kræver, har KRK10s dig dækket.

Tag kontrol

Med et sweepable 50 Hz 130 Hz "low pass" filter, giver din KRK10s fleksibel kontrol til ethvert monitorssystem. Det er rigtigt at vi synes din KRK10s lyder bedst brugt med KRK full-range monitors i en system opsætning. Dog giver low pass filtret stor fleksibilitet med enhver full-range monitoropsætning.

Brug funktioner designet til Pros

Professionelle ingeniører kan godt lide muligheden for at høre hvordan sub'ben påvirker mixet. Tilslut enhver standard låseligt 1/4 tommers footswitch for at omgå KRK10s og send full-range lyd til dine top monitors. En "ground lift" funktion hjælper med at tæmme irriterende jord brummen.

Bypass footswitch kontrol

Din KRK subwoofer er udstyret med en bypass funktion, der tillader dig at besejre sub'ben og levere full-range lyd til indspilningsmonitors. Du skal bruge en standard 1/4 tommer, mono, låselig footswitch. Enhver standard låselig 1/4 tommers mono footswitch (såsom Boss FS-5L) bør være kompatibelt.

Nyt buet design og brugerdefineret farve matcher KRK Rokit og VXT monitors

 • Beskyttende stålfront grille giver beskyttelse.
 • Power-LED giver visuel indikation af enhedens status.
 • Bypass footswitch gør det muligt at tjekke mix med og uden subwoofer.
 • Integreret crossover matcher ethvert hovedhøjttalersystem.
 • Ground lift kontakt tæmmer ground loops.
 • Bruger manual giver klare instruktioner for opsætning.
 • Videnskabeligt udviklet front-firing åbninger reducerer vægkobling og åbningsturbulens.
 • Kraftig bas forstærkning med KRKs varemærke; glass-aramid basenhed med gul kegle.
 • 225 watt (peak) powered subwoofer til studie brug

 • SPL 110dB musik og 113dB peak.
 • 10? high excursion glas Aramid komposit basenhed.
 • Frekvens gengivelse 34 Hz? 50 Hz til 130 Hz variabel.
 • Variabel og sweepable low pass filter.
 • 80 Hz high pass filter.
 • Radikalt buet front højttalerskærms design for fremragende præstation.
 • Front-firing åbninger giver lavfrekvens udvidelse uden grænsekobling.
 • Bypass kontrol ved hjælp af standard footswitch.