Genelec 8030B Bi-Amped Studio Monitor, White Enkel

 • Video 1
kr. 4.381 NORMAL PRIS kr. 5.018 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 5 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 5 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 285
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Genelec 8030B Bi-forstærket Nearfield monitor
 • Intelligente Signal Sensing (ISS) funktion
 • 5 "Bas subwoofer
 • 3/4 "Dome diskant
 • 40W bas & 40W diskant

Genelec 8030B Bi-Amped Studio Monitor, White Enkel

detaljer
Genelec 8030B Bi-Amped Studio Monitor, White Enkel er en professional-bedømme 5" active 2-vejs studio monitor byder alle-aluminium kabinet og en total udgangseffekt 80W. Denne reference kvalitet studio monitor er det ideelle valg for enhver professionel lydtekniker eller digital musiker, ideel til blande- og mastering applikationer. Med et stort udvalg af premium kvalitetskomponenter, Genelec 8030B er designet til at tilbyde den bedste lydkvalitet og præstation på markedet. Det er også udstyret med bagudvendte Tone kontrol til at optimere monitoren til den plads, du bruger. Desuden tilbyder Genelec 8030B et udvalg af analoge og digitale indgange til optimal tilslutning.

Produkt Ref: 36250

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Bi-forstærket Design

Genelec 8030B har to powered forstærkere til optimeret præstation til prisen. Den bi-forstærket konstruktion sikrer optimal lydkvalitet og troskab, ved at tildele hver af to frekvensbåndene med deres egne individuelle forstærker. Dette medvirker til at optimere den lydkvalitet og præstation, sikrer du høre alle nuancer af lyd, som det var hensigten. Forstærkere er designet til poweren både bas og diskant individuelt.

Ideel til mix og Mastering

Exceptionel lydkvalitet og hele frekvensområdet sikrer du høre alle nuancer af den oprindelige lyd, som det var hensigten, men det er altafgørende, når det kommer til mix og mastering som du er i stand til at høre hver underfundighed, at andre studio monitorer kan gå glip af. Den bi-forstærket konstruktion er designet til at optimere hver af driveren med deres individuelle forstærkere på diskant og bas. Dette sikrer lydelig troskab og præstation maksimumværdiDen medfølgende Iso-Pod base hjælper for at afkoble formen højttaler sin monteringsoverfladen, minimere colourations forårsaget af vibrationer og refleksioner. Desuden på bagsiden af monitoren er en ' Tone Control' funktion hvilke tillader du optimere højttaleren 's lyd til at matche rummet og miljø bruger højttaleren i, optimering af lydkvalitet og præstation.

ISS kredsløb

ICC (Intelligent Signal Sensing) teknologien blev udviklet af Genelec i begyndelsen af 2013, designet til at spore signalinput af højttaleren og opdage, hvis det er i brug. Hvis ISS kredsløb finder, at højttaleren ikke i brug for en vis periode, det vil automatisk skifte til en energibesparende dvaletilstand, indtager mindre end 0,5 Watt. Dette er meget nyttigt, når det kommer til studios og hjem studios, som minimerer strømforbruget mens optimering af præstation til prisen. Højttaleren vil straks slå sig selv tilbage igen når først sig opdager et input-signal, så du sparer strøm og penge i det lange løb. Hvis du ønsker at deaktivere denne funktion kan du blot aktivere parameteren 'ISS deaktivere' beliggende på bagsiden af monitoren.

Alsidig monteringsmuligheder

Den mest alsidige element i 8030B er den brede række monteringsmuligheder, så du kan placere monitoren stort set overalt. 3/8 & rsquo; & rsquo; gevind hul på basen giver du tillægger en række højttalerstandere, plus Gevindhullerne er ideel til montering på omnimount parentes. Dette kan du placere monitorene i den optimale placering sikrer maksimal stabilitet og lydkvalitet. Tabellen inkluderet Iso-Pod kan også være knyttet til bunden eller siden af monitoren til lodret og vandret placering.

Byggeri & tilslutning

Funktionerne Genelec 8030B en række design- og Byggestyrelsen aspekter, der hjælper til at opnå optimal lydkvalitet og slanke æstetiske Genelec 8030Bs producere. En af de mest unikke designaspekter af studio monitorer er avancerede refleks porten design, som hjælper med at udvide den lavfrekvente respons for ekstra dybde i den nedre ende. Dette er ideel til blanding, og mastering applikationer, da det giver dig mere af en fornemmelse for den nederste ende, så du kan høre de subtile nuancer af den nedre ende. Skærm & rsquo; s kabinet udnytter MDE (Minimum diffraktion kabinet) teknologi for ufarvede lydgengivelse. Det buede kabinet overflade er designet til at maksimere det indvendige volumen til forbedret lavfrekvente effektivitet samt give EMC-afskærmning og fremragende kølelegeme for de tre forstærkere. Genelec 8260A er også udstyret med en række digitale og analoge tilslutningsmuligheder til optimal fleksibilitet. Slut højttalerne til en række eksterne enheder herunder mixere og mere ved hjælp af XLR Hun analog indgang. Også inkluderet er en XLR AES/EBU digitale indgang og en XLR AES/EBU digitale Thru-stik så du kan tilslutte monitorene til en række eksterne digitale enheder.

Funktioner

 • 5 & rsquo; & rsquo; bi-forstærket studio monitor
 • 40W bas forstærker og 40W diskant forstærker
 • Automatisk skifter til standby sparer strøm
 • Buede kanter indhegninger reducerer forvrængning
 • Bas refleks porten optimerer low-end svar
 • ISO-Pod stand reducerer vibrationer og farvning
 • Alsidig montering kapaciteter
 • Active delefilter filtre
 • Tonekontrol på bagpanelet til rum korrektion
 • Fremadvendte volumenknappen
 • Fuldt magnetisk afskærmet

Specifikationer

 • Farve: Hvid
 • Maksimale Sound Pressure Level: 100dB
 • Frekvensgang: 58 Hz - 20 kHz (+/-2dB), 55 Hz - 21 kHz (-3dB)
 • Delefilter frekvens: 3,0 kHz
 • Drivere: 5" Woofer, 3/4" Dome diskant
 • Power: Bas 40W + diskant 40W
 • Input: 1 x XLR analog

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.