Enhed Audio monolit - enkelt ben

2.054 kr. NORMALPRIS 2.974 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 11 Oktober 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 47251

 • 5 pulverlakeret mm sort stål.
 • 830 mm - 1380 mm justerbar højde rækkevidde.
 • 300 mm x 300 mm Top & bundpladerne.
 • Pigge til at holde monitoren til standby.
 • Hule ben, kan være fyldt med Sand

Enhed Audio monolit - enkelt ben

Detaljer
Enhed Audio Monolith enkelt ben højttaler stativ er en custom stativ for sammenhold Audio monitore. Bygget fra tunge, 5mm sort pulverlakeret stål, Monolith standeren har øverst og nederst plader størrelse på 300 mm x 300 mm og inkluderer M8 riflede pigge til at sikre monitoren til standen. Ben er hule så fyldet med sand for ekstra stabilitet og højden kan justeres fra 830mm til 1380mm.

Produkt Ref: 47251

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Ikke alle stande er lig

Vi designet og produceret vores egen monitor stativ, fordi vi felt at nuværende højttaler stativ var bare ikke op til jobbet for professionelle programmer. Princippet bag en god stand er at skabe en solid base for højttaleren, således at energi ikke er tabt gennem unødvendig bevægelse. At fjerne tabt energi betyder at basgengivelse dramatisk forbedret med udvidet lavere præstation i forbindelse med en strammere, bedre definerede mid-range. Desuden, hvis din kontrol rum har en resonant gulv, afkobler The Monolith højttaleren fra gulvet, igen reducere energitabet.

Byggeri

Sort pulverlakeret tunge gauge 5mm stål anvendes i hele den monolit. Øverste og nederste plader er 300 mm x 300 mm (brugerdefinerede størrelser er tilgængelige). Tre lodrette hule ben kan være sand-fyldt for at tilføje ekstra masse. Højde er justerbar? hvert ben er boret med en række ligeligt fordelte huller og låsning pins løse ben til den ønskede højde. Både top og bund plader er boret og aflyttet med M8 gevind til at acceptere tunge M8 riflede pigge for at montere højttaleren på stativet og isolere holder fra gulvet, hvis det kræves.

Fås i 3, 2 og enkelt ben konfigurationer.

Funktioner og specifikationer

 • 5 pulverlakeret mm sort stål
 • 830mm - 1380mm justerbar højde rækkevidde
 • 300 mm x 300 mm Top & nederste plader
 • Pigge til at holde monitoren til standby
 • Hule ben, kan være fyldt med Sand
 • 30kg vægt