Avantone Mixcubes Active Studie Monitors, sort (par)

kr. 4.766 NORMAL PRIS kr. 5.460 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 5 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 5 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 310
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Active (selvdrevne) afskaermet Full-Range stereopar
 • Design inspireret af 5 c lyd kuber
 • Sort Finish
 • Perfekt til fast eller fjerntliggende steder
 • Robust Headroom karakteristika

Avantone Mixcubes Active Studie Monitors, sort (par)

detaljer

Den Avantone MixCube Active Studie Monitors var inspireret af de oprindelige 5 c lyd kuber, der er stadig i brug i hele verden. Disse selvdrevne MixCube monitore har nogle af de samme designelementer som deres inspiration, men tilbyder en forbedret, mere lineaere frekvensgang.

Produkt Ref: 37160

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Design

Hele spektret, robust, Mini reference monitore funktion et kabinet design fremstillet af tætte MDF for høj stivhed og iboende lav-resonans egenskaber, færdig med en sort højglans polyurethan. Mixcubes også funktion high-end nikkel forgyldt, bearbejdet solid metal bindende indlæg (Dual banan afstand) monteret på en sort anodiseret, sleben og silketryk aluminium terminal plade. På basis af hver Mixcube der er en 7mm tyk neopren pad at tjene som en skid-resistente akustiske isolator. Derudover for kreative montering situationer, en industri standard 5/8"-27 mic stativ mount er monteret i bunden.

Driver præstation

5,25" die cast aluminium ramme driver/kegle forsamling overstiger præstation af de oprindelige 5 c lyd kuber. Montering bezel er så poleret for et elegant udseende. Den Custom designede papiret kegle er valgt for sin musikalske karakter og er udformet med det fineste New Zealand frugtkød med glimmer fibre, hvilket gør det sturdy endnu letvægt. Klud surround er lavet i Japan til krævende ensartet tykkelse tolerancer. Top plade og T-åg af driveren er lavet af Sumitomo 1008 kulstoffattige stål giver den højeste modellerede fluxtæthed i hullet. Magneterne er Y - 40 GRADE (MIL-SPEC) giver en 43 ounce High Power-lav forvrængning motor struktur.

Placering

Den monitorede aspekt af den Avantone Active Mixcubes betyder, at de kan placeres nær et TV eller CRT-skærmen uden at forårsage problemer på grund af forstyrrelser. Den ideelle position for disse studio monitorer er for dem at blive holdt på øret niveau og lidt vinklet mod ingeniøren. Bunden mic stå mounts vil også give dig kreative placeringsindstillinger i usædvanlige studio afspilning situationer.

Nyd en glat, mere åben, Transparent øverste ende respons og udvidet bas med Avantone Mixcubes. Det er vigtigt at gøre blanding domme baseret på den klareste lyd muligt, såsom at fra studio monitorer, lilletrommere end mindre, "bas-udfordret" systemer som tv, clockradio, computere, bilradio og iPod docking-stationer.

Funktioner og specifikationer

 • Systemtype: Active (selvdrevne) afskærmet full-range stereopar
 • Frekvensgang: 90 Hz - 17.000 Hz (nyttigt musikalske udvalg)
 • > Driver impedans: Nominelle 8 ohm
 • Max SPL: 104db @ 1 meter = 1 THD (lyserød støj)
 • Forstærkertype: Klasse A / B
 • Forstærker effekt: 60 Watt RMS.005 THD (1 KHz)
 • Forstærker frekvensgang: 22 Hz-50 KHz 0dB /-3dB (90 Hz - 50 KHz /-0dB)
 • Støj: S/N-113 dB
 • Følsomhed: 0dBu (.775VRMS) input ved maksimal lydstyrke ( 6dB) = 104dB SPL
 • Driver: Proprietære design 5,25" støbt aluminiumsramme / papir kegle / monitoret
 • Kabinet: lukket / 18mm MDF / Dacron akustisk fyld
 • Input: XLR & TRS (COMBO JACK) 4/afbalanceret og -10 ubalanceret
 • Vægt: 7 lb 5 ounce (pr. højttaler)
 • Dimensioner: 165 mm x 165 mm x 165 mm (6 1/2" x 6 1/2" x 6 1/2 "i)

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.