Allen og Heath ZED-22FX USB Stereo Mixer

kr. 4.678 NORMAL PRIS kr. 5.360 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 5 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 5 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 304
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Inkluderet Cakewalk SONAR LE Software
 • Stereo Imaging Control på hver kanal
 • 3-bånds EQ med fejet Mid
 • 4 medhjælper sender (2 Pre, 2 Post)
 • 3 dobbelt stereoindgange med 2-bånds EQ

Allen og Heath ZED-22FX USB Stereo Mixer

detaljer

Den Allen and Heath ZED-22FX USB Stereo Mixer er en multipurpose mixer med USB til live lyd, indspilning og produktion med væsentlige indbyggede FX. Som supplement til den eksisterende ZED serie, er ZED FX blevet udviklet omkring en FX chipset udelukkende for den nye model. Vores DSP ingeniører har arbejdet hårdt, crafting og raffinering smukke reverb algoritmer. Virkningerne er tilgængelige ingensteds ellers - denne kvalitet og integration er kun tilgængelig fra ZED FX.

16 væsentlige tid - delay effekter tilføje til det allerede svulmende funktionssæt. Mixeren er ideel til små grupper, der don? t ønsker at bære rundt på en effekter enhed med deres gear, men som stadig ønsker høj kvalitet FX til deres koncerter og på deres optagelser. Ud over de DuoPreTM mikrofon pre-amps, 100 mm fadere og MusiQ EQ sektion, som er fælles med hele ZED range, har ZED FX 16 unikke effekter.

Produkt Ref: 18949

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Instant Control

Den Allen and Heath ZED-22FX USB Stereo Mixer udstyret ZED FX, som styres let ved hjælp af 3 knapper og 9 lysdioder. Tryk hurtigt på ideelt delay tid eller 'dial-in' den perfekte mængde af reverb på lead vokal. One-stop navigation og redigering. Faktisk lige så nemt som din effektpedaler. Holde TAP-tasten og trykke på op eller ned-knappen for at ændre parameteren virkninger, for eksempel på patch (9) plade, ville dette Juster længde, henfald. ZED FX er designet til at opfylde alle de funktioner, en lille band skulle uden deres egen lydtekniker. Layout og funktioner har været arrangeret logisk og øjeblikkeligt genkendelig på en mørk gig-en mixer, du kan have tillid til per form.

Yderst fleksibelt Design

USB audio interface, med sin enestående fleksibel kapacitet, giver mulighed for forskellige signaler sendes til USB, fra LR eller valgte aux-busserne. USB returnere signal kan sendes lige til LR mix eller til en stereokanal. Stikkene er placeret på den øverste overflade for let tilslutte & lappe, og konstruktion, med enkelte kredsløb fast nutted til det øverste panel, er som klippefast som Allen & Heaths toppen af rækken ML serie mixere.

Støtte til In-Line effekter

ZED FX serien består i øjeblikket af ZED-12FX og 22FX. Mellem dem de tilbyder en løsning til enhver lille gruppe eller sanger sangskriver behov for op til 16 mono indgange og 3 stereo input. Keyboards, mikrofoner, samplere, himlen er grænsen. Hver mono kanal har en Indsæt punkt, så i-line effekter såsom kompressorer tilføjes til signalet kæden, bare lide vores stort format mixere.

USB audio fleksibilitet

At få lyd til og fra en computer nemt er nu et fælles krav om live lyd og musik produktion. Den måde, vi har gennemført dette på ZED er super fleksible og super nemt! Ikke længere behøver du at rode rundt på bagsiden af din PC for at komme til lydkort input, blot for at opdage, at niveauerne er alle forkerte og støjende. Stik netop i en USB føre til din ZED, Vælg USB-routing på mixeren og enheden på computeren og det er det! Lydkvalitet til og fra din PC eller Mac. Tre switches giver forskellige send/return konfigurationer for optagelse, afspilning og udnytte ekstern FX.

Bygge

ZED-22FX er udviklet ved hjælp af individuelle vertikalt monteret printkort med hver rotary control fast med en metal sadel til frontpanelet - at gøre en langt mere robust produkt, der vil modstå skader og give års pålidelig brug. ZED har også professionel 100mm fadere nemlig endelig control over din niveauer.

SONAR LE - leveret gratis!

Vi har allieret sig med Cakewalk at bundle SONAR LE med denne ZED mixer. To hold op sammen på mange måder - for eksempel ligetil optagelse af et stereo-mix, optagelse spor individuelt til at bygge op en sang, eller for at indsætte en SONAR LE effekter plug-in.

 • Interne FX
 • 16 separat effekter har været udformet i rækken ZED-FX. Disse inkluderer Delay og Reverb, bordtennis delay, et udvalg af Reverb med forskellige egenskaber, hall-værelse-arena, en flanger og en kor. Alt er blevet designet til at supplere materialet teknikkeren arbejder med. Hver af effekterne har en parameter, der kan ændres: før delay kan blive justeret, rum størrelser sammenknebne, og flanger hastighed ringet-in. fem af virkningerne kan have deres tempo tappet i, og outputtet audition af FX PFL.

 • Indgange
 • En af de gode ting ved ZED-serien er antal og udvalg af ting du kan tilslutte. Ud over de 16 mono kanaler der er tre dobbelt stereo kanaler, hver med en vigtigste stereo input på jack stik, og med mulighed for at tage ekstra stereo input fra phono stik eller USB audio input, fleksibilitet giver dig control. 16 mic/line kanaler leveres på ZED-22FX - masser for mikrofoner eller DI kasser for et lille orkester , duo eller solo performer 4 stereo line input - dobbelt input, både med gevinst og 2-bånds EQ.

 • DuoPreTM pre-amps
 • Baseret på de gennemprøvede pre-amps fra den enormt succesfulde PA serien, har ZED-serien nye DuoPreTM pre-amps, som bruger en to-trins design, med nøje kontrollerede mængder af gevinst i hver fase. Når forstærke signalet fra XLR-indgang, rækken gevinst er enorm - 69dB af rækkevidde at være helt nøjagtig - og er meget jævnt fordelt rundt om en gevinst control, hvilket betyder bedre control af signalniveau. De fleste af gevinsten kommer fra den første fase, så uønskede støj holdes på et minimum. Line-niveau signaler er simpelthen sat i den anden fase af pre-forstærker ved hjælp af line input jackstik, som har den store fordel ved mindre støj, når du bruger line-indgangen.

 • EQ sektion
 • ZED-22FX funktioner en musical 3-bånds EQ nedstammer fra den roste GL2400 mixer. Designet udnytter guitar - optimeret hældning (eller Q faktor) for afgørende individuelle instrumenter.

 • Medhjælper sender
 • 4 aux sender leveres, hvoraf 1 & 2 er prefade for foldback monitor og 3 & 4 efter fade til effekter sender. Et stereosignal kan sendes fra auxes via USB til computer for at oprette 2 separate optage feeds uafhængig af de vigtigste LR mix (1 & 2) og eller brugt som FX sender (3 & 4).

  Funktioner

  • Indsæt punkter
  • High pass filter
  • Stereo imaging control på hver kanal
  • 3-bånds EQ med fejet midten af
  • 4 ekstra sender (2 pre, 2 indlæg)
  • Globale 48V phantom power
  • 3 dobbelt stereoindgange med 2-bånds EQ
  • Peak indikation på hver kanal
  • Konfigurerbare USB stereo audio ind/ud
  • Master-niveau kontrol på alle udgange
  • Let at bruge layoutet alle forbindelser og kontrol på oversiden
  • CAKEWALK SONAR LE bundleet med mixer
  • Kanal dæmper switche
  • Stereo tilbagevenden
  • 2-sporet tilbagevenden
  • Avancerede faciliteter for miljømonitor
  • ¼" og 3,5 mm hovedtelefon udgange
  • Stereo post ud
  • Alternative stereo ud
  • Mono summen af LR output
  • Vigtigste LR
  • 12-bar LR meter
  • Master kontrol for aux1 & 2

  Specifikationer

  • Type: Analog
  • Kanaler: 22
  • Input - Mic Preamps: 16 x XLR
  • Input - linie: 6 x TRS (CH 1-6), 6 x TRS (CH 17-22 Stereo)
  • Udgange - Main: 2 x XLR (hoved), 1 x TRS (Mono)
  • Udgange - andre: 2 x RCA (Alt), 2 x RCA (Rec)
  • Hovedtelefoner: 1 x 1/4", 1 x 1/8"
  • Send/Return I/O: 3 x TRS, 2 x RCA (ST RTN), 2 x RCA (2TRK RTN)
  • Phantom Power: 16
  • EQ-bånd: 3-band, Sweepable Mid (CH 1-16), 2-band (CH 17-22 Stereo)
  • AUX sender: 2 x Pre, 1 x Post, 1 x Post/FX
  • Fadere: 22 x 100 mm
  • Kanal skær: Ja (CH 1-16)
  • Effekter: Ja
  • Computer tilslutning: 1 x USB
  • Højde: 3,9"
  • Bredde: 25,4"
  • Dybde: 18,3"
  • Vægt: 23,1 lbs.
  Din ordre kan leveres med en adapter
  Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.