Z.Vex Vexter FUZZ fabrik Guitar Pedal

 • Video 1
1.316 kr. (herunder moms @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 14 Juni 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 24327

 • Giver Guitar en rørbevoksede, skurrende Tone.
 • On/Off indikator.
 • Hånd silketryk.
 • 5 knob Fuzz.
 • DC Strømstik

Z.Vex Vexter FUZZ fabrik Guitar Pedal

Detaljer

Z.Vex Vexter Fuzz fabrik er identisk i byggeriet til den nyeste håndmalet Fuzz fabrikker, herunder en DC strømstik og tænd/sluk LED-indikatoren. Denne VEXTER Pedal er hånd silketryk i stedet for hånd-malet, ellers er det identisk med håndmalede versioner. Dette er en fem-drejeknap fuzz ved hjælp af to nye gamle-stock tresserne germanium transistorer.Produkt Ref: 24327

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Selv om de fem knapper er opkaldt efter de parametre, som de synes at have den mest kontrol. De styringer til forskellige operationelle niveauer og systematiske fejl, og dybest set forme du en personlig fuzz.

Bemærk: Den enhed, der er vist i denne video er hånd malet versionen af FABRIKKEN FUZZ, VEXTER version tilbydes her er præcis den samme pedal kun ikke hånd malet.

& nbsp & nbsp & nbsp

Funktioner og specifikationer:

 • Volumen: Output-niveauet

 • Gate: Squelches støj efter slutningen af sustain. Dreje til højre eliminerer squeals, hiss og brummer, stoppe ligesom de forsvinder eller brug at tune i nøjagtig feedback pitch. Drejning til venstre åbner porten.

 • Komprimere: Tilføjer angreb karakteristisk når drejede til venstre, som får blødere mod højre, og pludselig klemmer tone når helt ret. Også bruge til at tune i fedt feedbacky fuzz.

 • Drive: Øger forvrængning når det brugt som en "normal" fuzz, og justerer feedback pitch og tonale tykkelse.

 • Stabilitet: Bruge alle den rigtige måde. Forsøg ikke at justere denne kontrol under 2:00, medmindre du kan lide din fuzz blød og squishy. Bruge til at styre feedback pitch.

 • Strømforbrug: Z. Vex pedaler bruge så lav en aktuel som muligt, hvilket betydeligt forlænger batteriets levetid. Det 'på' nuværende er mindre end 3 mA... i forhold til Tube Screamer på næsten 40 mA.