Vintage V6MRTGB ikon Thomas Blug signatur Elektrisk Guitar, Hvid

kr. 3.463 NORMAL PRIS kr. 3.928 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 10 Maj 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 10 Maj 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 4 års garanti: kr. 416
(Omfatter 60 dages tilbagebetalingsgaranti)

4 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 4 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 60 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 4 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Vintage V6MRTGB ikon Thomas Blug signatur Elektrisk Guitar, Hvid

detaljer

Få en af de nye Vintage ikon Series guitarer og gemme 20 år i dit liv! Bedst af alt, mener ikke du prisen... Arbejder med anerkendte guitar industri guru Trevor Wilkinson, har Vintage nu indført en fantastisk nye line-up Wilkinson-udstyret Vintage electrics og semi-acoustics. Ved hjælp af Trevs fremragende række pickupper, tunere og hardware har taget Vintage electrics til det næste niveau. Vintage guitarer - stor leder, store lydende, store at spille- og alle til utroligt konkurrencedygtige priser.

Produkt Ref: 17370

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Det er rigtigt at sige, at de bedste guitarer er bygget indefra ud, og Vintage nyder en velfortjent ry for opbygning af store guitarer. Nu, den fremragende line-up af spændende Vintage electric guitar netop fået endnu bedre.

I de seneste år, har mange guitar entusiaster beundret typeen virtuose elektrisk guitar af Thomas Blug, en af Europas mest respekterede spillere. Derudover Thomas' arbejde som et produkt udvikling konsulent og produkt demonstrant Hughes & Kettner guitar amplification midler han er en regelmæssig Pensionatets funktion på musik expos og viser på verdensplan, sammen med hans egen eftertragtet CD udgivelser samt undervisning dvd'er og forestillinger med Thomas Blug bandet som inkluderer keyboardist Thijs Van Leer, daværende grundlaget for nederlandske rock legendsFokus.

Thomas har en af de mest genkendelige guitar lyde i verden, leger med en væske, melodiske og powerfulde stil, og er i årenes løb blevet synonym med hans meget-elsket og øjeblikkeligt genkendelig elektrisk guitar, en bliver falmet Olympic White ' 61 Fender Stratocaster.

Som en spiller, der har været inspiration til tusindvis af spillere, valgte Thomas Trev Wilkinson og UK guitar mærke Vintage, til at bevise det punkt, at det er muligt at oprette i en signatur guitar et instrument, der trofast genopretter de entydige attributter af hans elskede Hvid ' 61.

Med sin slaget-Arrede organ, Custom elektronik og individualiseret skifte alle føjes til den allerede undtagelsesvis brønd-specc'd Vintage genudgivet Series V6 guitar, spillere på udkig efter en kant med denne ikonisk design, og som måske også stræber efter at emulere Thomas' ryg - temperaturændring lyd, kan nu købe præcis det samme instrument, som han bruger i sit daglige arbejde.

"Udestående", kommentarer Thomas på hans Vintage Model for signatur til V6, som vi har alle kommer til at referere til som "ElastaPlastaBlugaCasta" med henvisning til først nogensinde prøve holdet Vintage viste mig 4 år siden, med navnet mærke er omfattet af en Band-Aid. "For at nå alle dette, i et instrument, som bogstaveligt talt nogen kan tillade os, endnu en første gang køber, er en utroligt præstation. Arbejde tæt sammen med Trev Wilkinson til at oversætte alle subtile del af my guitar har været en arbejdskraft af kærlighed."

"Arbejde med holdet Vintage bevist, at der stadig er mennesker i den kommercielle side af vores forretning som er samlede «guitar hoveder» og hvem virkelig interesserer producerer ærlige instrumenter uden kompromis," fortsætter Thomas. "Getting bedste guitarerne i spilleres hænder uden tømning deres punge og bankkonti! Forbløffende."

Funktioner/specifikationer:

Krop & Bro:

 • Krop: Linde
 • Hals: Hard Maple-(Bolt på)
 • Scratchplate: 3-lags nødstedte
 • Vibrato: Wilkinson WVCD

Hals:

 • Gribebræt: Palisander
 • Tunere: Wilkinson Deluxe WJ55D EZ-Lok
 • Skala: 25,5? / 648 mm

Pickupper & Hardware:

 • Pickupper: Wilkinson enkelt coil x 3 alderen elfenben (N) WVS (M) WVSM rw/rp(B) WHCC (Back tone push/push hum-annullering ekstra coil)
 • Hardware: Nikkel
 • Kontrolelementer: 1 x bind, 2 x Tone, 5-vejs Selector