Radial forlygte Pro DI kompakt Guitar Forstærker Selector

 • 4 Active balanceret udgange
 • 1/4" stik til tilslutning af instrumenter
 • Ground Lift Switch eliminerer Hum og brummer
 • Meget holdbare 14-Gauge stål konstruktion
 • Muting fodkontakten funktion

Radial forlygte Pro DI kompakt Guitar Forstærker Selector

detaljer
Den radiale forlygte Pro DI kompakt Guitar Forstærker vælgeren har 4 active balancerede udgange, et jorden lift switch og en 180 graders polaritet omvendt switch til støtte tid tilpasning mellem PAs og fase ampereForlygte Pro har en standard 1/4" indgang til en række instrumenter plus en muting footswitch som lader dig tavshed boksen når du tilslutter eller frakobler dit instrument. Med sine premium-kvalitetskomponenter og enestående funktionalitet forlygte Pro er den ideelle makker til en række musikere.

Produkt Ref: 71940

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Alsidige funktioner

Forlygte Pro indeholder en række premium-kvalitetskomponenter og design-aspekter, der resulterer i en højtydende kompakt forstærker selector enhed, der er perfekt til omfattende live brug. Forlygte Pro funktioner 4 active balanceret udgange, herunder de standard 1/4 " indgang for tilslutning af instrumentet. Samt ind- og udgange, forlygte Pro har en muting footswitch som lader dig tavshed enheden, når du tilslutter eller afbryder instrumentet, hjælper med at beskytte din forstærker eller højttalere fra audio skader. Når den er tilsluttet, signalet sendes til en vælgeren footswitch der distribuerer signalet på tværs af de fire udgange. Derudover selector funktioner en jorden løfte switch til at eliminere hum og buzz genereret fra jordloops, plus en 180 graders polaritet omvendt switch til at hjælpe tid-align PA med fase forstærker.

Meget holdbar, elegant Design

Samt den enestående funktionalitet har forlygte Pro en yderst holdbare endnu slanke design. Forlygte Pro er bygget fra tunge 14-gauge stål for ekstra stivhed og maksimal holdbarhed, det hjælper også til at forhindre enhver omstrejfende magnetiske felter, der kan skade interne komponenter. Vælgeren er drevet af en standard Boss-stil 9V strømforsyning (medfølger ikke) og er udstyret med en kabellås for at forhindre utilsigtet frakobling.

Funktioner

 • 4 active balanceret udgange
 • 180 graders polaritet omvendt switch aids tid justering
 • Standard 1/4 " jack indgang til at forbinde en række instrumenter
 • Muting footswitch funktion
 • Meget holdbar 14-gauge stål byggeri
 • Jorden lift switch forhindrer hum og buzz fra jordloops
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.