Nineboys Delta kile Diddley bue

 • Video 1
 • Video 2
 • Video 3
1.266 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 18 Januar 2017

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 52105

 • Alnico V udsat Coil Pickup.
 • Store med en flaskehals dias.
 • Sjov, unik Instrument.
 • Autentisk Blues lyd.
 • Let at spille

Nineboys Delta kile Diddley bue

detaljer
Nineboys kile er en en af en slags instrument inspireret af diddley-buer anvendes af tidlige Delta Blues spillere. En enkelt streng er strakt over hele kroppen med en pick-up monteret nedenunder. Instrumentet er konstrueret der skal spilles med en flaskehals dias. Nineboys kile er en moderne, pålidelig og imødekommende instrument, der stadig bevarer charmen af de oprindelige DIY kreationer. Forkrøppet op gennem en lille ventil forstærker producerer det en hylende delta-blues lyd!

Produkt Ref: 52105

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Nineboys Delta kile består af en enkelt streng af presning wire spændt mellem to negle på et bræt over en glasflaske, der brugt både som en stol og som et middel til at forstørre instrumentets lyd. Nineboys Wedge hyldest til dette med en suppe dåse til broen og sadel og bolt til at holde det på plads på halsen.

Nogle baggrundsoplysninger om Diddley-buer

Traditionelt, var Diddley-buer lavet af kasserede materialer og ekstra elementer findes i siloer, landbrug og skrotpladser. De blev betragtet som en forret eller børns instrument i dybe Sydamerika, især i African American Fællesskabet og blev sjældent hørt uden for landdistrikterne syd.

Hvordan det er lavet i dag...

Nineboys har designet Kilen, så det er en meget imødekommende og komfortable instrument at spille. En enkelt maskine hoved giver mulighed for at ændre tuning nemt, og de har sat en handy fret-board på kroppen til at hjælpe. Designe det for det 21. århundrede har de tilføjet volumenkontrol.

Skønheden i Kilen er, at det er bygget med konsekvens, at en høj standard, alligevel sustain charmen af de oprindelige DIY diddley-buer.

Kilen er en stor gave til guitarist, der har alt, eller den, der ønsker at prøve noget fed og nye. Selvom oprindeligt en blues instrument, åbner blande en dobbelt oktav rækkevidde slide instrument med en pedal eller to helt lyde muligt.

Her er hvad fyrene på Musicradar sige om Kilen.

Specifikationer

 • Særlige kendetegn: Blues-skalaen er sæt inden for 'fret' markeringer
 • Kredsløb Type: 1 x volume
 • Pickup Type: Alnico Humbucking pickup