Moog MoogerFooger Low Pass Filter MF-101

kr. 2.422 NORMAL PRIS kr. 2.676 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 12 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 12 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 157
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Moog MoogerFooger Low Pass Filter MF-101

detaljer

MF-101 Lowpass Filteret er en prisvindende effekt designet af Bob Moog. Den indeholder det legendariske Moog filter samt en envelope follower til dynamisk-kontrollerede filter sweeps. Bruges med bas, guitar, keys, samples eller til færdig musik, MF-101 er klar til brug til at give de Klassiske Moog filtereffekter.

Produkt Ref: 11747

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Det prisbelønnede MF-101 Lowpass Filter er en direkte efterkommer af de oprindelige Moog modular synthesizere. Det indeholder to komplette modulære funktioner, en spændings-kontrolleret lowpass filter og en envelope follower. Det kan bruges med ethvert instrument-niveau til linje niveau-signal.

Moogerfooger filterets kontrolparametre er signal mix, cutoff frequency, resonance amount og envelope amount. All Lowpass Filterets parametre kan styres med expressionpedaler eller ekstern kontrol spændinger samt med drejeknapper, der tigger om at blive drejet på. Panelkontakter vælger filter mode og envelope follower hastighed. 1/4" jacks findes til lydin- og output, pedal/control inputs og envelope follower output. En solid men jævn bypass kontakt giver mulighed for brug på en bordplade eller brug af fod.

Et lowpass filter fjerner høje frekvenser fra en tone. Det gør tone lyden fyldig eller mere afdæmpet. Jo lavere Cutoff, jo mere afdæmpet lyder tonen. Forestil dig et rullegardin. Som det bliver trukket ned, skærer den lyset; først på toppen, så på midten af vinduet og tilsidst alt lyset. MF-101 Lowpass Filteret gør det samme med lyd spektret med sin Cutoff Control.

Som du skruer op for Resonance kontrolknappen bliver overtonerne tæt på cutoff frekvensen forstærket. Resonance giver moogerfooger filteret den samme Klassiske Moog lyd som Minimoog og Moog modular synthesizere.

Envelope follower'en følger "loudness countour(envelope) af en lyd og producerer en spænding, der følger dynamikken af det musik, du spiller. Hver gang du spiller en node, går envelope spændingen op og derefter ned. Jo hårdere du spiller, jo højere går envelope spændingen. Envelope follower'en åbner og lukker lowpass filteret. Forestil dig envelope spændingen som en usynlig hånd, der drejer CUTOFF drejeknappen op og ned hver gang du spiller en node. Da envelope'n følger dynamikken i dit instruments signal, kan du faktisk spille filteret som du spiller dit instrument.

Funktioner

 • CUTOFF rotary control, der varierer filterets cutoff frekvens over en otte-oktavs rækkevidde.

 • RESONANCE rotary control som varierer formen af filterets respons, fra ren lowpass til faktisk oscillation.

 • ENVELOPE AMOUNT rotary control der justerer det amount, som input signalets envelope sweeps the filter cutoff frekvens.

 • MIX rotary control som crossfades kontinuerligt fra ufiltreret til filtreret lyd.

 • DRIVE rotary control som justerer gain'et af lydinput.

 • SMOOTH-FAST rocker switch som vælger mellem jævn(smooth) og hurtig(fast) envelope follower respons.

 • 2-POLE 4-POLE rocker switch som vælger mellem 2- pole (lys) og 4-pole (dyb) filter frekvens

 • Respons

 • LEVEL, en trefarvet LED-indikator, der bruges til at indstille DRIVE controllen.

 • ENV, en LED-indikator, der angiver styrken af envelope spændingen.

 • BYPASS, en to-farvet LED-indikator der fortæller om filteret er tændt eller på bypass.

 • ON/BYPASS, en grov, jævnt fungerende stomp switch.

Jack Panel funktioner

 • AUDIO In 1/4" phone jack - accepterer ethver instrument-niveau eller linje-niveau lydsignal fra -16 dBm til 4 dBm.

 • AUDIO Out 1/4" phone jack- -4 dBm nominel output niveau.

 • CUTOFF, RESONANCE, AMOUNT, MIX er alle stereo 1/4" jacks, accepterer moogerfooger EP1 (eller tilsvarende) expressionpedaler eller "control voltages" fra enten to- eller tre-kredsløbs 1/4" jacks.

 • ENVELOPE OUT jack - leverer envelope control spændingen til brug for andre spændings kontrollerede enheder.

KPA-3 Power Adaptor solgt separat