Marshall MG serie 4-vejs STOMPWARE Foot Controller

352 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeveringsoplysninger

Varen bestilles

Denne vare er tilgængelig til orden, og vi i øjeblikket har ikke varen på lager.

Når du afgiver din ordre, vil vi anmode varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over, når vi vil være i stand til at levere produktet til dig, baseret på vores leverandør normal levering tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare, vil vi lade dig vide ellers, vi vil rådgive af e-mail eller SMS, når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 13 Oktober 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene-tilbage garanti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 21754

Marshall MG serie 4-vejs STOMPWARE Foot Controller

Detaljer

Indarbejde Marshalls meget egne patentanmeldte Stompware & # 8482; teknologi, udviklet fra den prisbelønnede JVM serie, MG footcontroller gør ved hjælp af en MG «FX» Forstærkere enkelhed selv. MG footcontroller er fuldstændig programmerbare, med hver af de fire footswitches konfigurerbare til enhver frontpanel switch forudindstilling kanal og, bygget i Tuner. En simpel LED-panelet kan du vide, nøjagtigt hvilke funktioner og kanaler er beskæftiget, mens den digitale display viser de aktuelt valgte footswitch. Når du bruger funktionen Tuner digital displayet viser den nærmeste aktuelle note bliver spillet, som Indikatoren på brugt panelet til at finjustere noten perfekt.

Produkt Ref: 21754

Se fuld beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se fuld beskrivelse

Alt, der kræves er at forbinde den omskiftet strømforsyning og funktionalitet af MG foot controller er en god kvalitet guitar bly. Ikke dyrere producent kabler til reparation eller erstat og en ende på spørgsmålet på alle guitarister læber: «Vil min fodkontakten kabel nå?» MG foot controller sætter dig tilbage i afgift, ikke din fodpedal.

Kompatible Marshall forstærkere:

  • MG15FX
  • MG30FX
  • MG50FX
  • MG101FX
  • MG102FX
  • MG100HFX
  • MG15FXMS
  • MG15FXMSDM

På grund af den tekniske karakter af Marshall Amplification produkter annonceres på denne side anbefales det, at du kontakter os telefonisk eller ved at komme ind i vores butik at drøfte dine særlige behov og til at arrangere en demonstration før købe nogen af disse produkter.