Korg Pandora Stomp multieffekt processor og tuner, Sort

771 kr. NORMAL PRIS 1.100 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 19 December 2016

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 50 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 40527

 • Multi effektprocessor Tuner
 • 158 Typer af amps og effekter
 • Bruger op til 7 typer af effekter simultant
 • 200 Forudindstillede programmer 200 brugerprogrammer
 • 100 Rytme mønstre herunder metronom

Korg Pandora Stomp multieffekt processor og tuner, Sort

detaljer

Pandora Stomp fra Korg er en kompakt, trykstøbt pedal, der huser en ekstraordinær bred vifte af modellering effelter, rytme mønstre og endda en auto-tuner med en nem at læse LED måler. Det integrerer i pedal boards eller arbejder selvstændigt for at give dig præcist hvad du har brug for til øvelse og optagelse i hjemmet eller på scenen.Produkt Ref: 40527

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

158 Typer forstærkere og effekter

Drevet af Korgs proprietære "REMS" modellering teknologi, giver Pandora Stomp dig 158 typer forstærkere og effekter med fantastisk lydkvalitet, perfekt gengiver selv analoge egenskaber som fedt tube overdrive og følelse af luft lavet af en højttaler kabinet. Effekt typer inkluderer vintage forstærker modellering, en intelligent pitch shifter at tilføje harmony passende for din skala, en akustisk simulator og en guitar synth. Op til syv typer af effekter kan anvendes samtidig, for virkelig uendelige muligheder.

200 Forudindstillede programmer og 200 bruger-redigerbare programmer

160 forudindstillede programmer til guitarer og 40 for bas inkluderer talrige sang forudindstillinger, der gengiver lyden af berømte guitarister spiller Klassiske sange. Er du klar til at begynde at spille så snart du vælger den ønskede lyd, og undersøge programmerne vil give dig indsigt i din favorit kunstner lyd og hvordan du anvender effekter på din egen tone. Oven i dette, kan du redigere nogen af modellering virkningerne blot ved at dreje værdi og gemme indstillingerne som en af 200 brugerprogrammer. Op til fire af programmerne kan blive tildelt til hukommelse programknapper som "favoritter" for øjeblikkelig tilbagekaldelse.

Ideel til Jam Sessions eller øvelse

Pandora Stomp inkluderer også 100 rytme mønstre, herunder en metronom. Mønstrene dækker et stort udvalg af musikalske stilarter, så du kan praktisere spiller i bestemte stilarter eller bare henkastet jam. AUX-indgang kan du tilslutte en ekstern lydkilde som en MP3-afspiller og spille sammen med dine foretrukne sange. Det inkluderer en AUX pitch effekt for at justere tonehøjden af eksterne audio op eller ned af en vifte af en oktav, svarer det til tuning af din egen guitar.

Auto-Tuner med LED-måler

Enheden har et baggrundsbelyst LCD-display og en uafhængig LED-måler til den indbyggede tuner. Dette gør det nemt at tune op selv på etaper, svagt oplyst.

Funktioner og specifikationer:

 • 158 typer forstærkere og effekter drevet af "REMS" modellering teknologi
 • Brug op til 7 typer af effekter samtidigt
 • 200 forudindstillede programmer og 200 bruger-redigerbare programmer
 • 100 rytme mønstre herunder en metronom
 • Auto-tuner med let læsbar LED måleren og baggrundsbelyst LCD-
 • AUX-indgang til at forbinde MP3 afspiller, med justerbar pitch funktion
 • Robust trykstøbt krop
 • Multi-funktion fodkontakten kan også brugt til at skifte program erindringer
 • Fire programknapper hukommelse
 • DC9V strømforsyningen til nem integration med pedalpanelet eller USB bus power til brug med computer
 • Lyd-editor software til at oprette lyde og styre programmer

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.