Harlem Elektrisk Guitar med kuffert fra Gear4music, Sort

 • Video 1
 • Video 2
kr. 1.167 NORMAL PRIS kr. 1.616 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 12 April 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 12 April 2017

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 4 års garanti: kr. 105
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

4 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 4 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 4 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Harlem Elektrisk Guitar med kuffert
 • Tildelt 4 ud af 5 stjerner af Music Radar
 • Højglans sort finish
 • Ideelle introduktion til en verden af rock og metal
 • Meget konkurrencedygtig pris - kommer med kabel og kuffert

Harlem Elektrisk Guitar med kuffert fra Gear4music, Sort

detaljer

Harlem Elektrisk Guitar er en øjeblikkeligt spilbar, kritisk respekteret og slående udseende elektrisk guitar til moderne rock og metal-stilarter, der er en ideel Introduktion til en verden af rock og metal spil til en meget overkommelig pris. Kommer med en gratis 1/4" jack kabel og kuffert.

Produkt Ref: 22835

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Autentisk udseende

Kroppen har en overlegen finish, giver din guitar den dybere, sofistikeret look, du ville forvente fra en guitar foretaget af andre førende mærker.

Fantastisk afspilningskompatibilitet

En slank lavprofil contour hals sikrer en behagelig spiloplevelse. Kroppen er lavet af paulownia træ; en særlig let træ, der hjælper vores guitarer give fuld tone, mens de resterende overraskende let og komfortabel. Den blide side kroppen kurve gør også sidder for at spille denne guitar en brise - fantastisk til lange øvelse sessioner!

Fuld Tone & svaret at forvrængning

Kombinationen af en open coil og en lukket højkapacitet humbucking pickup giver en fuld tone, og respons på den forvrængning, du har brug for moderne rock og metal uden at blive dæmpet. Harlem X Elektrisk Guitar skubber konvolutten yderligere at sikre du får den ønskede samt udseendet lyd.

Hvis du lige er startet du kan også være interesseret i den Harlem X Elektrisk Guitar komplet pakke der kommer med en forstærker og et antal ekstra tilbehør.

Tryk på anmeldelser

Denne guitar blev tildelt 4 ud af 5 af Music Radar -en førende online publikation for musikere.

"Vi nød, prygl væk på guitaren, og til sin kredit, Harlem Elektrisk Guitar modstod en alvorlig mængde af misbrug."

"For aggressive soloer, bridge pickup virkelig synger, især på de højere noter, og de store cutaways Tillad ubegrænset adgang til alle 24 frets."

"Paulownia kroppen... er en blanding af glatte kurver og"du vil have dine øjne ud"spidser og kanter. Det utvivlsomt ser virksomheden."

".. .den Harlem Elektrisk Guitar holder masser af potentiale, suppleret med en sympatisk tone og all-round sjovt billede." Paul Salter, Guitar køber magasin

"Akustisk Harlem Elektrisk Guitar er lyse og højt med anstændig balance og sustain. Det helt sikkert ser del, og sat det lyder del også. " Guitar og bas magasin

Funktioner og specifikationer

Krop:

 • Organ: Paulownia
 • Finish: Højglans sort
 • Dele: koreansk

Hals:

 • Hals Joint: Bolt-on
 • Hals: Ahorn, Shallow C Contour
 • Gribebræt: Palisander med Dot Position Inlays
 • Skala længde: 648 mm / 24 Frets

Pickupper & Hardware:

 • Pickupper: 1 x åben Humbucker, 1 x lukkede Humbucker
 • Maskine hoveder: Trykstøbt, sølv forsmæk
 • Hardware: sølv forsmæk
 • Kontrol/instruktioner: 1 x Volume, 1 x Tone, 3-vejs Pickup Selector Switch

Gear4music - en revolution i konkurrencedygtige priser, høj kvalitet musikinstrumenter og udstyr.

Gear4music har allieret sig med nogle af de bedste producenter fra hele verden til at udvikle vores egen linje af musikudstyr. Vores mål er at give vores kunder med et bredt udvalg af høj kvalitet, fornuftigt prissat musikinstrumenter.

Ved hjælp af vores mange år kollektive erfaring har vi udviklet et stort udvalg af instrumenter og udstyr, herunder trommesæt, akustiske og elektriske guitarer, træblæsere, messing, strengeinstrumenter og højttalersystemer. Vi er stolte af at tilbyde disse til vores kunder sammen med hundredvis af andre kendte mærker. Arbejder tæt sammen med vores nøje udvalgte producenter, vi bestræber os på at producere pålidelige, stor klingende instrumenter til en pris, der er tilgængeligt for alle. Vores musikudstyr er lavet til de samme krævende standarder, som du forventer fra andre velanskrevne mærker - dette er bakket op af vores standard 30 dages penge tilbage garanti.

Gear4music produkter er produceret etisk og ansvarligt at opfylde forventningerne om en omsorgsfuld verden.