Emerson brugerdefinerede CTS 250K Blender kort Split aksel Pro Potentiometer

69 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 23 November 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 67763

 • Blender Control tilbyder ubegrænset lydfunktioner.
 • Messing akslen er holdbare for lang levetid.
 • 'No-Klik' funktion på 9 og 10 værdier.
 • True Bypass på øverste indstillinger.
 • Skruer fastsat nem montering

Emerson brugerdefinerede CTS 250K Blender kort Split aksel Pro Potentiometer

detaljer

Emersion Pro CTS 250k Blender er en udskiftning potentiometer til din elektriske guitar. Denne pulje er true bypass og en & lsquo; uden at klikke & rsquo; funktionen mellem værdierne for 9 og 10. Emersion har skabt en specialdesignet taper som giver et problemfrit progressive føler. Den Pro CTS 250k Blender kan være forbundet til din guitar til at fungere som enten sand, omgåelse tonekontrol eller en blender kontrol.

Produkt Ref: 67763

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Emersion Pro CTS potentiometre er det ideelle valg for musikerne behøver mere alsidighed fra deres guitar. Potterne er lavet af en solid messing, der er mere resistente over for iført end branchens standard. De har også en custom taper designet af Emerson, som giver en glat rulle for sande tonale alsidighed. Emerson har også sørget for de 10 plan af alle deres potentiometre ikke tromme din pickup & rsquo; s tone, men skubber det til dets fulde lyd.

Om Emerson Custom

Emerson Custom er et amerikansk firma, der producerer håndlavede pedaler, samlinger og komponenter til elektriske guitarer. Dette familiedrevne virksomhed bestræber sig på at levere den højeste kvalitet af håndværk og tone til guitarister rundt om i verden, samtidig med at sustain en konkurrencedygtig pris. Deres guitar pedaler funktion omkring simple idéer: enkelhed, gode komponenter og en definitive formål.

Specifikationer

 • Faldhøjden: +/-10 procent
 • -Konus: Emerson specialdesignet
 • Montering skaft: 3/8 ''
 • Skaft materiale: Messing
 • Flad Skive (pr Pot): 1
 • Låse Skive (pr Pot): 1
 • Hex montering sadel (pr Pot): 2