EarthQuaker enheder nat ledning dynamisk harmoniske Tremolo

 • Video 1
kr. 1.781 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 31 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 31 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 3 års garanti: kr. 89
(Omfatter 60 dages tilbagebetalingsgaranti)

3 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 3 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 60 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 3 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Feature-rige harmoniske Tremelo Pedal
 • Tager traditionelle harmoniske Tremolo et par skridt videre
 • 3 filtrere frekvens tilstande
 • 2 Tremelo Modes
 • Cut/Boost volume Control for perfekt niveauer

EarthQuaker enheder nat ledning dynamisk harmoniske Tremolo

detaljer
Den nat ledning fra EarthQuaker Devices enheder er en harmonisk tremolo pedal med et væld af funktioner til perfekte sculpting af tone. Signalet er opdelt i high pass og lav pass-filtre, så moduleret med en LFO, der deles 180 grader. Den nat ledning tager den traditionelle harmoniske tremolo et par skridt videre ved at lade begge filtre skal justeres for mere interessante toner midtpunkt. Filterfrekvensen har tre tilstande og afsnittet tremolo har to tilstande, hvilket betyder, at du vil aldrig være tilbage under indstillinger til at skubbe din lyd til nye niveauer. Ligeledes egenskaber en cut/boost niveau control at få dit niveau i mix perfekt.

Produkt Ref: 72696

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Filterfrekvensen har tre tilstande. I manuel mode, midtpunkt kan indstilles til en fast stilling med frekvensen control. I LFO tilstand, filtrene er gentagne gange fejet og frekvensen control bestemmer hastigheden. I angreb mode, filtrene er dynamisk fejede alt efter hvor hårdt du plukke og frekvensen control fungerer som en række control, svarende til en standard kuvert filter.

Afsnittet tremolo har to tilstande. I manuel tilstand, bestemmes hastigheden af tremolo hvor satsen control er indstillet. I angreb tilstand hastigheden styres af pick angreb og hastighed urskive justerer følsomheden; jo hårdere vælger du, jo hurtigere den sats og vice-versa.

Tremolo kan være subtile og lys eller fuld-on dunkende afhængigt af hvordan dybden control er indstillet. Når til nul, nat ledning vil handle som et fast filter, fase shifter eller konvolut-kontrollerede filter, bestemt af hvilken tilstand filterfrekvensen er indstillet til.

En lyse LED-indikator betyder, at du altid holde i control selv på den mørkeste af faser, true bypass "soft touch" skifte sikrer en utrolig ren og naturlige tone lige fra dit instrument, og til toppen det hele væk pedalen er håndlavet i Ohio, USA til en øverste niveau af kvalitet. Du ikke lede længere end den nat ledning hvis du søger efter en alsidig harmoniske tremolo med ultimative muligheder for tilpasning.

Kontrol

 • Vurder Skift: Kan du skifte mellem to måder at kontrollere hastigheden af tremolo. Angreb giver mulighed for justering af hastigheden af pick angreb. I denne tilstand kontrollerer sats drejeknap følsomheden af de dynamiske tremolo. Jo højere sats og hårdere du vælger, jo hurtigere hastighed vil stige. I manuel tilstand, Vurder control Justerer hastigheden som en standard tremolo.
 • Frekvens Skift: Lader dig vælge mellem 3 forskellige måder at control center hyppigheden af afsnittet Filtrer. I LFO tilstand, er hyppigheden løbende fejet af en LFO. I denne tilstand justere frekvensen drejeknapper hastigheden af oscillatoren. I manuel tilstand bestemmes hyppigheden af hvordan frekvens skiven er indstillet. I angreb mode, center frekvens er dynamisk kontrolleret af pick angreb og frekvens dial justerer følsomheden.
 • Niveau: Sæt output lydstyrken, enhed er omkring middagstid.
 • Dybde: Justerer dybde af tremolo. Mere uret, mindre mod uret. Da vendte hele vejen mod uret, amplitudemodulation fjernes og den nat ledning fungerer som et fast filter, kontrolleret kuvert filter eller phaser afhængigt af parameteren frekvens er sæt.
 • Sats: I manuel mode, kontrollerer hastigheden af tremolo. Hurtigere hastighed med uret og langsommere hastighed mod uret. I angreb mode, kontrollerer følsomheden af de dynamiske tremolo. Jo højere sats og hårdere du vælger, jo hurtigere hastighed vil stige.
 • Frekvens: Kontrol center hyppigheden af filtrene i manuel tilstand: højere uret, lavere mod uret. I LFO-tilstand kontrollerer satsen af feje: hurtigere med uret og langsommere mod uret. I angreb mode dette styrer følsomheden af kuverten: lavere frekvens giver langsommere stigning og lavere peak, højere frekvens giver hurtigere stigning og højere peak.

Specifikationer

 • Tilslutninger: ¼" input og output
 • Power: Kræver 9V DC strømforsyning
 • Konstruktion: Bygget i hånden i Ohio, USA