EarthQuaker enheder Grand Orbiter Phaser V2

1.748 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 16 December 2016

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 3 års garanti: 87 kr.
(Omfatter 60 dages tilbagebetalingsgaranti)

3 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 3 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 60 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 3 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 72688

 • 4 trins OTA-Based Phaser Pedal.
 • 3 måde slå kontakten til at vælge mellem dataområder graduering.
 • Blinkende rød lysdiode indikerer svingning sats.
 • Brug som en ægte Pitch Vibrato med ' Fase/Vibrato' Switch.
 • 100% analog, True Bypass og bygget helt i hånden

EarthQuaker enheder Grand Orbiter Phaser V2

detaljer
Den EarthQuaker Devices enheder Grand Orbiter er 4 etape OTA-baserede phaser med et væld af funktioner til en enorm række sonic muligheder. En samling af intuitiv ringer og skiftekontakter tillader din lyd til at flytte fra stadig og resonant, gennem stabil og blød hele vejen til manisk og spiral. Du vil aldrig være tilbage i mørke igen med Grand Orbiter LED sats indikator, som er active selv når pedalen er i bypass-tilstand, og V2 introducerer en ny LFO kill tilstand betyder, at du kan udnytte Orbiter som en fast resonant filter. Vibrato tilstand giver mulighed for at også bruge pedalen som stå alene sande pitch vibrato enhed, virkelig fremhæver alsidigheden af enheden.

Produkt Ref: 72688

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Den EarthQuaker Grand Orbiter overflod af funktioner virkelig sætte det ud når det kommer til at finde de perfekte fase effekter skal du i din pedalpanelet. En 3-vejs vippekontakt giver dig mulighed for at vælge mellem tre grundlæggende graduering mønstre: først er en langsom feje, andet er en ny add-on i V2 så du kan dræbe low frequency oscillator (LFO) og bruge det som en fast resonant filter, og tredje giver en hurtig feje. Hastigheden control fine melodier sats af LFO i hver af disse indstillinger, og er parret med en blinkende rød LED så du altid ved, nøjagtig hvad hastighed det er indstillet til, når du er i bypass-tilstand. Dybde dial angiver, hvor meget af den berørte 'wet' signal er blandet ind i den rene 'tør' signal, tilbyder en bunke af tonale tilpasning kontrollere præcist hvordan intens effekt lyde gennem. Feje control afgør om feje er livlige og lyse eller afslappet og blød ved at indstille peak hyppigheden af den trinvise signal. Resonans giver et stort udvalg af control over regenerering og når på højere indstillinger tilføjer en mere udtalt og resonant tone.

Lyse LED indikatorer betyder du altid holde i control selv på den mørkeste af faser, en 100% analog, true bypass signalvej sikrer en utrolig ren og naturlige tone lige fra dit instrument, og til toppen det hele væk pedalen er håndlavet i Ohio, USA til en øverste niveau af kvalitet. Du ikke lede længere end Grand Orbiter hvis du er på jagt efter en perfekt, alsidige fase indstilling.

Kontrol

 • Dybde: Styrer mængden af fase effekt blandes med det tørre signal. Med uret for mere intens udfasning, mod uret for mindre. I "Vibrato" tilstand fungerer dette som en diskenhed control i stedet.
 • Sats: Indstiller hastigheden af svingning. Hurtigere med uret, langsommere mod uret.
 • Feje: Indstiller hyppigheden toppen af skorstensfejeren. Højere intense top med uret, lavere mere afslappet tilbage peak mod uret.
 • Resonans: Styrer regenerering af trinvis signalet. Mere resonant uret, mere subtile mod uret.
 • Vurder 1,2,3: Justerer vifte af hastigheden control. Sats 1 er langsom mode, sats 2 er LFO kill bruge Orbiter som en fast resonant filter, sats 3 er hurtigt tilstand.
 • Fase/Vibrato: Nedskæringer på tørre signalet helt at oprette en vibe/vibrato, afhængigt af indstillingen af de andre kontrolelementer. Vibrato er lavet ved at reducere niveauet resonans.

Specifikationer

 • Størrelse: 4 5/8" x 2 1/2" x 2,25 "med drejeknapper
 • Tilslutninger: ¼" input og output
 • Magt: Kræver 9V DC strømforsyning
 • Strømtræk: 10 mA
 • Konstruktion: Bygget i hånden i Ohio, USA
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.