DISC Ashdown B-sociale bas forstærkning System, træ foran

kr. 5.185 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • 75W Stereo Desktop bas Amp
  • Bluetooth Tilslutning
  • USB-DAW tilslutning
  • Dobbelt koncentriske 5" drivere
  • Hovedtelefonudgang

DISC Ashdown B-sociale bas forstærkning System, træ foran

detaljer

Ashdown B-sociale leverer en kraftig 75W stereo desktop bas forstærker med bluetooth connectivity, dobbelt koncentriske 5" drivere, USB DAW tilslutningsmuligheder og en række andre funktioner. Fra boksen åbnes leverer B-sociale signatur Ashdown bas tone med en enorm mængde af muligheder. Strejfe derhjemme med B-sociale Bluetooth, der giver mulighed for kabel gratis jamming. Færdig i en stilfuld højglans wood, B-sociale bas Forstærker System ser flot ud og vil passe lige ind i dit hjem setup.

Produkt Ref: 54818

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Bluetooth Tilslutning

Ashdown B-sociale lever til sit navn ved at tillade bassist til at spille sammen med en anden bassist eller guitarist, akustiske eller elektriske, med den anden indgang samt bluetooth connectivity. Du kan også bruge B-sociale til at streame lyd fra enhver kompatibel musikafspiller via bluetooth. Og når du ønsker at holde øve når alle andre er gået i seng, hovedtelefon ud er fantastisk til tavs øvelse!

DAW kompatibilitet

Den indbyggede USB-audio lydkort gør optagelse simpelt, og er kompatibel med alle større DAWs på både PC og Mac-platforme. Stereo output har en knap for at aktivere latency-free monitor ved brug med en DAW. Frigøre yderligere tonale muligheder, giver App-Tek-stikket dig adgang til den stadigt voksende række forstærker sim og effekter apps til rådighed på Smartphones og enheder, herunder Ashdowns helt egen ABM Pre App.

Ashdown siger

"Efter at have talt med hundredvis af vores bas spillere fra hele verden, ønsket om et hjem øvelse forstærker, der lyder fantastisk og ser lige så godt var tilsyneladende," siger Ashdowns Mark Gooday. "Med B-sociale vi ønskede at udvikle en hjem amp, der ville give bassister alle funktionerne de nødt til at øvelse, marmelade og post, med et enkelt produkt". "Det er en simpel funktion - og indlysende - men så ofte over kiggede forstærker virksomheder," siger Mark Gooday. "At kunne stik i en enkelt forstærker med en ven eller band mate gør B-sociale et fantastisk værktøj til kollaborativ skrivning og registrering."

Funktioner og specifikationer

  • Udgangseffekt: 2 x 35 Watt
  • Strømforsyningskravet: 115 - 230v
  • Højttalerkonfiguration: 2 x 5
  • Frekvensgang: 60 Hz - 20 kHz

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.