Bugera Trirec Infinium Boutique-Style 100W 3-kanals Forstærker ventilhovedet

 • Video 1
kr. 5.459 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 31 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 31 Marts 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 355
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Bugera Trirec Infinium Amp Head
 • 3 Preamp kanaler
 • Hånd bygget 100W forstærker
 • Revolutionerende INFINIUM ventil liv multiplikator teknologi
 • FX Loop

Bugera Trirec Infinium Boutique-Style 100W 3-kanals Forstærker ventilhovedet

detaljer

Featuring begge en analog og solid-state lyde, er at Infinium klar til rock med en fuld palet af toner! TRIREC giver dig tre Preamp kanaler, hver med et stort udvalg af sonic indstillinger, interne rumklang, en justerbar og remote switchable saltvandsindsprøjtning, en FX loop.Produkt Ref: 27544

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Bedste af begge verdener

De fleste af dagens ampere har solid-state ensrettere, som har høj effekt og stram basgengivelse. Men mange guitarister foretrækker ventil-baserede ensrettere, som er kendt for deres "sag" effekt - det betyder dybest set når du smække en akkord, det gør ikke nå sin fulde volumen lige med det samme, men i stedet gør en hård første virkning før hurtigt blomstrende ind i en klassisk rock ultimatum. Med BUGERA TRIREC er begge racer af ensretter i live og godt i den samme amp. Du kan endda bruge dem på samme tid! Vælg silicium dioder til høj effekt og stram bass, ventiler (2 x 5U4 ventiler) til lavere strømforbrug og almægtige 'synke,' eller en kombination af de to kaldes ventiler & dioder for medium-drevne handling tilsat lige dele punch og vintage nåde.

Bagpanelet

TRIRECS utrolige tonale variationer gør det en recording studio perle, men det har de funktioner, der gør det lige så fantastiske på scenen. Bagpanelet er udstyret med en LINE OUT jackstik med dedikeret Level drejeknap for at sende signal til en slave amp, samt højttaler stik med switchable impedans (16, 8 eller 4 Ohms), hvilket gør denne forstærker kompatibel med stort set enhver højttalerkabinet. Den indbyggede FX Loop har kontrolelementer for at justere output (send) retur niveauer separat. Den tilknyttede Tildel drejeknap har fire stater: FX loop er altid på, har status som per kanal, er aktiveret via fodkontakten eller er deaktiveret. Du får også seks eksterne skifte knægte, der giver mulighed for kanalskift, løft, REVERB og FX LOOP til styres af en ekstern skifte system. Dette er, hvor du vil finde input til FSB106A fodpedal, som også styrer disse parametre, og tilbyder en MIDI IN/THRU connection styrer TRIREC i sync med din MIDI opsætning.

Varipower teknologi

Der er intet som brølende 'soft-clip' lyden af mættede power ventiler, men disse toner er normalt tilgængelige, når en forstærker volumen er forkrøppet. Desværre, denne form for volumen er ikke en mulighed, når du jamming væk i din lejlighed på 3:00, eller hvis du gigging i en lille klub. Det er derfor TRIREC egenskaber Varipower roterende control, som justerer udgangseffekt hvor som helst fra 1 til 100 watt. Uanset om du forsøger at optage en sviende solo uden vågne naboerne, eller blæser taget off den største gig af dit liv, er TRIREC altid klar til at give lyd af overstyret ventil raseri.

Revolutionerende INFINIUM ventil liv multiplikator teknologi

Forlænger levetiden af din forstærker dyre power ventiler op til 20 gange, giver utrolige pålidelighed og konsistent tone over hele levetiden for din ventiler. Ingen behov for dyre matchede ventil sæt, denne opsætning kan du mikse og matche enhver kombination af kompatible typer og mærker.

Funktioner og specifikationer:

 • Håndbyggede og hånd-wired 100-Watt klasse A / B forstærker drevet af 4 x 6L 6 ventiler (kan konverteres til EL34)
 • Revolutionerende INFINIUM ventil liv multiplikator teknologi
 • 3 fuldt ud uafhængige kanaler med switchable killer voicings (klassisk, Vintage og moderne) byder på 5 x 12AX7 ventiler
 • 3 unikke ensretter modes med 2 x 5U4 ventiler og silicium dioder til ultimativ præstation
 • Integreret high-class reverb med dedikeret Reverb control
 • VARIPOWER control giver den maksimale effekt til at være problemfrit skaleret ned til at producere en forkrøppede forstærker lyd ved meget lavere mængder
 • Dedikeret Gain, Bass, Mid, diskant, tilstedeværelse og volumen kontrol pr. kanal for awesome sound forme
 • Justerbar og remote styrbar Boost funktion for ultimative punch når man spiller fører
 • Heavy-Duty 6-knap footswitch for kanalvalg, løft, Reverb og FX Loop funktion inkluderet--fordobler som MIDI IN / THRU for komplet MIDI fjernbetjening skifte
 • Manuel eller auto-overdragelig FX Loop med uafhængige Send og returnere niveau kontrol
 • Eksterne Switching stik til remote control af kanalvalg, løft, Reverb og FX Loop
 • Line output med dedikeret niveau control
 • Multi impedans output stik (4, 8 og 16 ohm) til at matche stort set enhver højttalerkabinet
 • Høj kvalitet komponenter og særdeles robuste konstruktion sikrer lang levetid

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.