Blackstar Series én S1-100 100W 2 kanal ventilhovedet

 • Video 1
kr. 8.671 NORMAL PRIS kr. 8.939 (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 20 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Tilføj til kurv

Anslået levering til dig: 20 April 2017
GRATIS Levering.

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: kr. 569
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

 • Hævde £45 Cashback når du køber denne Amp!.

Blackstar Series én S1-100 100W 2 kanal ventilhovedet

detaljer

Bygget på det bundsolide fundament af klassiske 100W EL34 power scenen, dette forstærker sætter nye standarder for ren og stykket toner. To kanaler og fire footswitchable tilstande, komplet med ISF, inkluderer den fantastiske Super stykket til de største, crunchiest toner endnu hørt. Kontrolelementet DPR giver power til at blive reduceret til 10W til studio og lille spillested arbejde, mens en serie effects loop og MIDI skifte yderligere udvide fleksibiliteten i denne professionelt angivne forstærker.

Produkt Ref: 16796

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

S1-100 ser destillation af årtiers guitar forstærker design erfaring til den ultimative 100W ventilhovedet. Hver kontrol er blevet finpudset for maksimal sonic fordel gennem hundredvis af timers lytning.

S1-100 ren kanal skaber præcedens for no-kompromis design, af byder på lyse og varme tilstande. Hver tilstand faktisk omkonfigurerer Pre-forstærker giver udtryk for og effektforstærker dæmpning at reproducere enten afringning klasse A præstation i lys-tilstand, eller sprøde klasse AB toner i varme omgivelser.

Omhyggelig blev lagt vægt på niveauerne af overdrive tilgængelige, når du udformer S1-100. Crunch tilstand dækker det bredeste sortiment af stykket gevinst niveauer muligt fra lige på kanten ren break-up, at knuse moderne rytme toner. Super Crunch tilstand ændrer både gevinst niveauer og tonale forme for maksimal crunch fleksibilitet.

Overdrive tilstande er præget af en tone, som er høj i vinding, men mangler nogen af de fritliggende top-ende ofte findes i mange lignende design. Dette er et resultat af unikke forforstærker og effektforstærker forme teknikker, som også gavner spilleren i den måde overdrives rydde op smukt som guitar volumen er reduceret. Selv i de mest ekstreme indstillinger, overdrive kanaler forblive naturligt klingende.

Kontrolelementet Patent-Applied-For ISF er unikke for Blackstar forstærkning og repræsenterer et stort skridt fremad i tone forme fleksibilitet. Kontrolelementet ISF skifter respons af de tre kontrol tone stak mellem på ene ende en amerikansk respons og den anden en UK svar. Vigtigere, ville et uendeligt antal alternative tone valg ligger i mellem at være ellers utilgængelig.

Fuldfører den tonale funktionssæt er en anden unik Patent anvendes til Blackstar innovation - DPR (dynamisk power reduktion) system. DPR reducerer strømmen af output fase fra fuld effekt (100W) til 10 (10W) og nogen effekt i mellem. Det betyder, at fuld tonale dybden af EL34 power forstærker kan nydes på ethvert volumen, hvilket gør S1-100 ideel til optagelse, mindre koncerter og endda hjem øvelse anvendelse. Arbejder sammen med power forstærker spændinger, lider denne metode af power reduktion ingen af tabet i tonen i andre power reduktion systemer.

Den tonale fleksibilitet af S1-100 er augmented ved fuld MIDI Implementeringn af den vigtigste kanal, og mode skifte funktioner. Bruges sammen med outboard gear som multi-effekter enheder, MIDI giver mulighed for et helt nyt niveau af kreative præstation skal undersøges.

Funktioner og specifikationer:

 • 100 Watt hoved med indbygget DPR power reduktion
 • 3 x ECC83, 1 x ECC82, 4 x EL34 ventiler
 • 2 kanaler og 4 modes (footswitchable)
 • Ren kanal med varm (Plexi) og Bright (klasse A) type tilstande
 • Overdrive-kanalen med Crunch og Super Crunch tilstande
 • ISF udstyret tone kontrol sektionen
 • Tilstedeværelse og resonans kontrol
 • Master Volume
 • Serien følger løkke
 • MIDI skifte
 • Emuleret højttalerudgang

Funktioner og specifikationer:

 • Effekt (RMS): 100 Watt
 • Ventiler: 4 x EL34, 3 x ECC83, 1 x ECC82
 • Vægt (kg): 23,2
 • Dimensioner: 705 x 285 x 278.5
 • Fodpedal: FS-2 medfølger

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.