Blackstar Artisan 15 H 15W Handwired Head

8.777 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Varen kan bestilles

Det er muligt at bestille denne vare da vi i øjeblikket ikke har varen på lager.

Når du afgiver din ordre så vil vi bestille varen fra vores leverandør hurtigst muligt. Vi vil sende produktet til dig ligeså snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked enten via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscenter.

Anslået levering til dig: 4 Januar 2017
GRATIS Levering.

Tilføj til kurv

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet

30 dages tilbagebetalingsgaranti inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Valgfri: 5 års garanti: 571 kr.
(Omfatter 90 dages tilbagebetalingsgaranti)

5 ÅRS UDVIDET GARANTI ORDNING

Produktets pris inkluderer en et års garanti og 30 dages penge tilbage garanti.

Dog Gear4music udvidet garanti ordning giver en forbedret service, og er designet til at tilbyde et højere beskyttelsesniveau end mange 'gratis' garantier, der tilbydes af nogle forhandlere og producenter.

Højdepunkterne i denne udvidede garantiservice er:

 • Garantien udvides til 5 år fra leveringsdatoen
 • Vores penge tilbage garanti er udvidet fra 30 dage til 90 dage (vilkår gælder efter 30 dage)
 • Samling og levering omkostninger er inkluderet i de første to år
 • Kræve 50% cash back på udgifterne til politikken efter 5 år, hvis det ikke er blevet brugt!
 • Garanti er omsættelig, hvis varen er videresalg
 • Lån eller udskiftning udstyr vil blive leveret, hvis produktet ikke repareres inden 30 dage
 • Hvis en vare ikke kan repareres, vil en lignende alternative produkt eller kontant rabat (som defineret i denne politik) blive tilbudt
 • Politikken kan annulleres inden for 30 dage, og til enhver tid efter, at en pro rata-rabat

Bemærk venligst at dette udvidet garanti er i øjeblikket kun tilgængelig på produkter, der sælges inden for EU og EØS, og er underlagt de vilkår og betingelser som beskrevet på den udvidede garanti omhandlede attest.

Denne udvidede garanti er ud over de standard Gear4music og producent garanti politik, og Gear4music vilkår og betingelser for handel. Ingen erklæring eller betingelse for salget indeholdt i disse betingelser påvirker eller begrænser dine lovbestemte rettigheder, som defineret under Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Produkt Ref: 16791

Blackstar Artisan 15 H 15W Handwired Head

detaljer

ARTISAN 15 H er den hovedsæde version af den prisbelønnede kombinationsboks med samme store udseende og smukke tone. To kanaler, baseret på en EF86 Pentode og den anden en ECC83 Triode, basere touch på et væld af legendariske vintage og boutique reference toner. Afsnittet EL84 baseret power er switchable mellem 5W singleended klasse a og en mere dynamisk push-pull 15W klasse a konfiguration, til ultimative inden for lavt strømforbrug ventil forstærker fleksibilitet.

Produkt Ref: 16791

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Håndværker række prisbelønnede handwired Forstærkere repræsenterer den absolutte højeste standard af håndværk og boutique tone. Med vægt på enkelhed og sonic renhed, har hver funktion blevet raffineret at give kunstneren med det bredeste udvalg af reference vintage toner. Point-to-point-tag bestyrelsen konstruktion, svejsede stål kabinet? og finger hængslet birch-krydsfinér kabinetter er suppleret med smukke vintage rød Tolex og aluminium paneler.

Håndværker 15 H trækker på indflydelse af to mest højagtet lav watt guitar Forstærkere i guitar forstærker historie. I dens Klassiske udformning er denne forstærker bedragerisk enkle i drift og endnu meget fleksible i funktionalitet og tone.

Håndværker-serie af handwired Forstærkere repræsenterer den absolutte højeste standard af håndværk og boutique tone. Med vægt på enkelhed og sonic renhed, har hver funktion blevet raffineret at give kunstneren med det bredeste udvalg af reference vintage toner. Dette opnås ved udformningen af elektroniske kredsløb, som fungerer i harmoni med de fineste komponenter og materialer, der er tilgængelige.

Håndværker 15 H er bygget til at vare en levetid og problemfrit kombinerer vintage stil og robuste, road testet pålidelighed. Point-to-point-tag bestyrelsen byggeri, svejsede stål kabinet og fingerskarvning birch-krydsfinér kabinet er suppleret med smukke vintage rød Tolex og paneler, raderet aluminium.

Funktioner/specifikationer:

 • Klasse A 15W hoved
 • Switch for single-sluttede 5W / 15W push-pull-handling
 • 2 x EL84 output ventiler
 • EF86 kanal
 • ECC83 kanal
 • Hi og Lo perfekt input til kanal blanding
 • Impedans selector

Yderligere specifikationer:

 • Effekt (RMS): 15 watt eller 5 watt (switchable)
 • Ventiler: 1 x EZ81, 2 x EL84, 2 x ECC83, 1 x EF86
 • Vægt (kg): 12,5
 • ** Dimensioner: 609 mm x 251.8 mm x 208.5 mm

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.