Beskyttelse spektakel Akustisk Guitar skumgummi kuffert, Standard

501 kr. NORMAL PRIS 590 kr. (Moms inkluderet @ 25%)

Til rådighed for bestillingLeverings oplysninger

Vare er på ordre hos vores leverandør

Denne vare er blevet bestilt fra vores leverandør og vi afventer i øjeblikket levering.

Vi vil sende dette produkt til dig, så snart det er modtaget fra vores leverandør.

"Anslået levering til dig" er vores skøn over hvornår vi vil være i stand til at levere produktet til dig. Det er baseret på vores leverandørs normale leverings tidsfrister. Hvis vi bliver klar over det vil tage væsentligt længere tid end normalt at levere denne vare så vil vi lade dig vide. Ellers vil vi give besked via e-mail eller SMS når varen er afsendt fra vores omdelingscentret.

Anslået levering til dig: 21 December 2016

Tilføj til kurv

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet

1 års garanti og 30 dages pengene tilbage garanti er inkluderet
Når produktet leveres, har du 30 dage til at beslutte at du absolut vil beholde det. Hvis du beslutter, at det af nogen grund ikke er egnet, kan du returnere det tilbage til os til erstatning eller fuld refundering, herunder standard leveringsafgifter.

Alle produkter er nye, medmindre anført og inkluderer en minimum garanti på ét år.

Dette tilbud udelukker computersoftware, i-øret monitors, der er blevet åbnet og bestilt til din personlige specifikation.

Produkt Ref: 26567

  • Letvægt Akustisk Guitar skumgummi kuffert.
  • Sturdy Rocket indeholdende skum beskyttelse.
  • Hårde vandtæt dækker

Beskyttelse spektakel Akustisk Guitar skumgummi kuffert, Standard

detaljer
Letvægt endnu sturdy, beskyttelse spektakel Akustisk Guitar kasser funktionen er dækket af en vandtæt Racketex skjuler en stiv Rocket skum struktur til at holde din guitar sikkert mellem koncerterne. Hårde håndtag og lynlåse sikre din guitar rejser sikkert og nemt, uanset hvor du går, og den indbyggede bagage etiket betyder, at du altid ved, hvilke guitar er din.

Produkt Ref: 26567

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Racketex - Defender:

Høj slidstyrke modstand 600 denier polyester. Det vil ikke falme, knæk eller krybe. 100% vandtæt høj stabilitet under ekstreme klimatiske forhold.

Raket skum:

Raket skum & #153; er en lukket celle skum og har en beregnet graden af hårdhed bestemmes af dens tæthed, mellem 60-65Kg/m³. Det er stærk nok til at gå på uden større forvrængning. De fleste af celler eller bobler i Rocket skum er ikke brudt; de ligner oppustede balloner stablet sammen i en kompakt konfiguration. Dette gør raket skum stærk og rimelig stiv fordi boblerne er stærk nok til at tage et stort pres.

Baseret i Cornwall, gjort beskyttelse ketcher deres navn at gøre beskyttende poser til surfbrætter. Deres erfaring til at beskytte disse skrøbelige bestyrelser er siden blevet overført til beskyttelse af musikinstrumenter. Deres mission er enkel: at give musikere i verden med transportsystemer af højeste kvalitet, der kombinerer ubesværet transport og funktionalitet med maksimal beskyttelse, uanset koncerten.

Funktioner og specifikationer:

  • Vandtæt Racketex dækker
  • Robust raket skum konstruktion
  • Tunge, uforgængelige lynlåse
  • Satin færdig, nikkelbelagt sikringsanlæg zip remskiver
  • Håndtag fremstillet af 1.500 kilo bryde styrke rem
  • Bagage mærke inkluderet